Kızlar tekrar selam yardımınıza ihtiyacım var bildiğiniz önerebileceğiniz bir emzirme danışmanı var mı Instagramda bir sürü çıkıyor karşıma ama nedir ne değildir bilemedim kafam karıştı varsa önerebileceğiniz bekliyorum
Hala danışmanlık almadıysanız instagramda günesannebebek diye yazın Zeynep alkanat emzirme danışmanı var 1 haftalık süt arttırma programları mevcut grup halinde 700 tl isterseniz birebir de alabilirsiniz kendisi hem bilgili ve çok ilgili bende katıldım ve gerçekten fayda ediyor
Ayy başladım başladım meme reddi de oldu sütüm de az meme reddini aştık bakalım sütüm de artmaya başladı sanirim bugün hiç biberon vermedim
Maşallah inşallah hiç vermenize gerek kalmaz aynı durumu bende yaşamış biri olarak kimsenin yaşamasını istemem Allah hepimizin yardımcısı olsun bebişlerimiz sağlıkla büyüsün inşallah
Ay aminnn sen nasıl aştin ne kadarlık bebeğin
Bizim dogdudugundan beri azdı stres artı birazda iri doğum olunca sütüm yetmedi 2 ay kadar mama takviyeli gittik sonra danışmanlık aldım 1 haftalık süt arttırma grubuna katıldım şuan 3 aylığız çok şükür 1 aydır mama yok hayatımızda 2 ay boyunca kaşık biberon kullandım ve sürekli emzirdim yapışık gezdim onunda katkısı oldu diyebilirim
Ay ayni ya şuan iki aylığız doğduğunda ilk hafta kuvozde kaldı mama ve biberon verdiler orda çıktık eve geldik 2. Hafta bıraktık mamayı da biberonu da sonra sağlık ocağı hemşiresinin gereksiz önerisiyle mamaya tekrar başladım beni almadı hep uzaklaştı sütüm azaldı derken 2 aylık emzirme danışmanlığı alayım dedim bakalım şimdi silikonla kavga dövüş emziriyorum bu 2. Günümüz biberonsuz takviyesiz bakalım inşallah sütüm yetsin de valla tek hayalimdi şöyle bebeğimi emzirirken gözlerine bakıp o emme sesini dinlemek
Süt arttirmada yaptiklarina devam ediyor musun peki program bittiğinde devam etmesek kesilmez dimi sütümüz
Merhaba süt artırma için neler önerdiler acaba sağım önemli mi beninde çok az iki göğüsten 30cc çıkıyor anca
Benimki emmek istemiyor sütüm de az ah ah maşallah size
Yok sütünüz arttığı için onu bıraksanız da kesilmez ama azar azar artıyorsa o şekilde biraz daha devam edebilirsiniz bizimde 2 gün sarılıktan dolayı yattı ondan sonra bende 10 gün kadar silikon göğüs ucuyla verdim saçma sapan konuşanlar yüzünden silikonla emiyordu göğsümü almıyordu ucu tutmadıgı için sütümde artmıyordu bende 10 dakika emdikten sonra silikonu çıkarıp göğsümü verdim 1 2 gün öyle denedim 3 gün tek seferde aldı sizde deneyin isterseniz her fırsatta birazda olsa alınca sonra tutuyor ya da biraz sagım yapın süt indikten sonra da deneyebilirsiniz süt geç geldiği için bebeklerde istemiyor
Evet sağım çok önemli isterseniz size atabilirim bana uygulananları yaşadığım için kimsenin bu durumu yaşamasını istemem faydam olursa ne mutlu bana
Çok isterim
Instagram ya da numaranızı alabilir miyim fotoğrafları size atayım herseyi yazıyor başka bişey olursa da sorarsınız
Senayozcelik08 instegram adresi gelin damat resmim var tepeden çekim
Çok teşekkür ederim
Ne kadarlık ki bebeğiniz. Yani bestlak Damla solgar’ın b12’li vitamini var onu aldırdı bir de bitki çayları işte dut kurusu incir kurusu bence internette de vardır o çaylar tek tek aklımda yok şu anda ama sağım önemli gerçi ben şu anda sadece emzirmeye başladım o da silikonla emziriyorum yani sağmaya kalmıyor zaten inşallah sorun olmaz
Vallahi 2 haftaya yakın hiç beni emmediği için şu anda silikonla da alsa yeter ki alsın diyorum ileride bakalım silikonu bıraktırırım galiba inşallah