Emzirme dönemi saç dökülmesi

Her taradığımda bu kadar saçım gidiyor banyoda dökülen cabası :face_with_spiral_eyes: kızlar ne yapmam gerekiyor zaten ince ve zayıftı saçlarım şimdi iyice yok olacak çok canım sıkkın. Aynı durumda olan var mı? Varsa ne yapıyorsunuz ise yarıyor mu ? Kendimi çok kötü hissediyorum.

1 Beğeni

Ben bunu kullandım çok faydasını gördüm belki sizde de işe yarar. Şu an 5 6 tel ancak görüyorum o da tarakta. Yoksa elimi saçıma attığım an dökülüyordu. 6 ay olacak hâlâ kullanıyorum.

1 Beğeni

İnanılmaz saç dokulmem vardı bir arkadaşın önerisiyle eczaneden Bioxcin Forte şampuan aldım, 2. Yıkamada tama yakın oranda geriledi sonra bir daha dökülme yaşamadım, size de tavsiye ederim

1 Beğeni

Ahh ahh bende kendime nazar ettim dedim ayy hamilelikte nasıl güzel uzadı saçlarım omzumdan belime kadar herkezin dökülüyor benim hiç dökülmesi dedim ertesi gün dökülmeye başladı benimde ince telli ve çok zayıf kırılgan tek tarama bu banyoda 2 katı oluyor kel kalcam :joy: ama doğum öncesi biberiye suyu kullanıyordum hem yumuşacık oluyordu hemde çıkartıyordu eşim normalde beğenmez öyle şeyleri ona da yaptım bir daha yap diyip duruyor

1 Beğeni

Yaa çok teşekkür ederim @TülayOzan @Saye eşim eczanede çalışıyor zaten işteyim bari getirsin akşama . Eşimede dedim o aman nolcak dedi neyse ben sana getireyim bişeyler dedi hala getirecek. Ben direk bunun faydasını görmüşler bundan istiyorum desem getirir hemen :rofl:

Ay biberiye suyunu da duydum deneyeyim onu da . Evet ya kel kalacam yakında benim babaminda üstteki saçları yok eşim dalga geçer baban gibi olacaksın diye :face_holding_back_tears: