Emzirme dönemi sigara

Doğum sonrası beni en çok zorlayan şeylerden biri sigara konusu oldu. Normalde sigara kullanıcısı değilim ama ortamlarda ya da eşimle başbaşa sigara keyfi yapardım. Hamile kalınca hiç içmemeye başladım. Doğum yaptım şimdide emzirdiğim için içemiyorum. Ama canım çok istiyor.Esimle başbaşa sigara keyfi yapmayı özledim. Gazlı bir bebek olduğu için istediğim şeyleri de yiyemiyorum bari sigara keyfim kalsaydı Artık kendime günde 1 tane içme hakkı tanıyorum akşam eşimle kahve eşliğinde sohbet edelim diye.Ama rahatça icebilmek istiyorum.Emzirirken sigara kullanmaya devam eden oldumu aranızda

Canım icmemen hem senin hep bebek için daha iyi ama çok istersen iyuduktan sonra bir tane iç uzerini degis elibi yüzünü yika dişini fırçala uzerinde kokusu kalmasın

Yani sonuçta bağımlı değilsin içmemen gerçekten çocuğunun sağlığı için çok önemli sen istediğin kadar o kokudan arın o sigaranın nikotini içinde ki diğer şeyler kanından 8-12 saat aralığında temizleniyor ve kanında olması demek sütünede geçmesi demek bir tane sigara için bence deymez yinede senin kararın

Ben gerçek bı bağımlı olarak ne hamilelikte ne de emzirme döneminde kaç defa deneme yapsam da başaramadım kızım 9 aylık hala kullanıyorum kendime çok kızıyorum ediyorum ama bağımlılık çok kötü sizde icmiyokken bence komple ilişkinizi kesin

Ben karışmam sırf eşinle keyif yapıyon diye mi sigara içiyorsun kahve iç çay iç illa kocanla keyifli sohbet için sigara mi içilir neyse ya senin kararın bize laf düşmez

Bende hamile olduğumu öğrendim gün içmeyi bıraktım kızım 4 aylık iyiki bırakmışım eşim bazen yakipta bolkana geçiyor ona bile diyorum çok kötü kokuyor kokusu bile kötü geliyor bana

1 Beğeni

Evet bende hep dua ettim ama başaramadım