Emziren annelerde sütünü arttırmak için papatya çayı içenler var mı gerçekten etki ediyor mu
Rezene çayı çok etkili . Aktarlarda rezene ısırgan otu özellikle olan karışımlı anne çayları var tavsiye ederim . Ben ziya dede diye bir anne çayı kullandım faydasını gördüm
Teşekkür ederim
Rica ederim bunların yanında hurma dut kurusu şeker kaynatıp içebilirsin. Hurmayı tüket günlük mutlaka vitamin ilaçlarına kesinlikle devam et emzirme süreci boyunca . Suyu asla ihmal etme çay falan tabi etkisi oluyor olmayan bişey değil ama asıl etkileyen şey tükettiğin su miktarı . Anne sütünün yüzde 87 si sudan oluşuyor dere otunu da kesin tüket ben onun da faydasını gördüm
Hurmayı günlük 3 4 adet tüketiyorum zaten dut kurusunu da aynı şekilde ama hamilelikte kullandığım vitamin ilaçlarını doğumdan sonra bıraktım
Bana doktor ilk doğum zamanı bırak demişti sonra 10 gün sonra dikişlerim için gittim Allah razı olsun o doktor hem güzel ilgilendi hem de çok iyi açıkladı araştırdım dediği de doğru . Her besini tüketmiyoruz bundan dolayı multivitamin tarzı kullanılan vitaminler yine bebek için önemli ben neofer diye bir vitamin hapını kullanıyorum. d vitamini de devam günde 3 damla olarak
Kansızlık vardı demir ilacına da devam ediyoruz 6 ay kesintisiz olarak kullan bunları kesin dedi. Size de tavsiye ederim bırakmadan hamilelikteki gibi ilaçlarınıza devam edin sütün kalitesi için gerekli bunlar da .
Çok teşekkür ederim
Rica ederim