Emzirme döneminde bir göğsün diğerinden çok küçük olmasi

Merhaba güzel anneler,4 aylık bebeğim var sadece emziriyorum bugüne kadar iki göğsüm de dolu bir şekilde rahat emzirdim ama son günlerde ne oldu nasıl oldu anlamadım sağ göğsüm çok çok küçük kaldı nasıl tarif edeyim bilmiyorum avuç içi kadar desem yanılmam süt sadece sol göğsüme birikiyo oda ağrımaya başladı artık sağda hicbiseu yok emzirme danışmanına sordum sağım yap dedi yapiyorum ama onda bile çok az geliyo bir fikri olan var mı neden olmuş olabilir ne yapmam gerekir ?

Bebeğiniz her ikisini de eşit şekilde içiyor mu peki benim oğlum ikisini eşit içmediği için biri büyük biri küçük

Emiyor o konuda çok şükür sıkıntım yok ama sağımda bile bu kadar az geldiyse bebeğim emerken acaba doymuyor mu die aklima takıldı bu seferde çünkü solu emerken belli oluyo yutkundugu filan sağda sanki boş boş

Benimde emiyor ama fark ettiğim solu daha az emiyor sağım daha büyük ve dediğiniz gibi yutkunduğunda bariz belli daha çok doyduğu

Herhangi bişey yaptınız mı veya doktora gittiniz mi ben ne yapmam gerektiği bilemiyorum

10 yaş arayla iki kizim var ikisindede ayni sorunu yaşadim ve gogsumun biri digerinden kuçuk sekildede kaldi duzelmedi. Solda sutum hep azdi şuan sol gogsum hala kucuk. Acaba her annede mi boyle bilmiyorum

Yoo yapmadım sadece süt yapacak şeyleri tüketmeye çalışıyorum bence emin olun her ikisinde de doyuyordur benim 3. Çocuğum ve hepsinde böyle oldu solumu pek sevmiyorlar sanırım​:smiley:ben hep emziriyorum ama soldan kesilmemesi için

Normal bir durum mu bilmiyorum ama sağdan emince doymuyormus hissine kapılıyorum

Benimki de sagi sevmiyor sanırım :grinning_face:süt artırıcı şeyleri tüketiyorum ama sadece sola etkisi oluyo sağda hiçbir değişiklik yok

Oluyordur emin ol sana öyle geliyor

Benimkide eşit emdiği halde buri küçük diğeri insan büyük ama her kadının aynı olur diye duymuştum normaldede biri digerinden küçük olurmuş

Sonradan olunca tedirgin oldum annelik işte​:slightly_smiling_face: teşekkür ederim