Emzirme döneminde vitamin

Emzırırken kullandığınız vıtamınler varmı kendımı çok gergin yorgun halsiz hıssedıyorum saç dokulmelerım başladı dıslerımdede sallanma var perşembe günü kan degerlerıme baktıracağım kullandığınız multıvıtamınler varsa memnun kaldığınız yazarmısınız ben sadece solgar b12 kullanıyorum süt kalıtesını arttırması ıcın

Canım bende bu vitamini kullanıyorum ama onceden ocean mom kullandım o iyi gibiydi ama benimde suan saç dokulmem halsizlik yorgunluk var kemeklerim dislerimde agriyor

Ya ben de aynı şekildeyim hiç halim yok zaten gece uyumayan bir kızım var artık yorgunluk bende sinir yapmaya başladı dün saçlarımı boyamaya gittim direk kuaför sende kansızlık var ya da demir eksikliği var abla saçlarından belli boya yapmayalım istersen dedi Saçlarım inanılmaz dökülüyor bakalım kan tahlilleri vereceğim

Bizde cuma günü 3 ayligiz surekli kucak istiyor dklik daliyor kusuyor 2 tane de okula giden çocuğum var yıprandım degerlerindendir ben dogdan once yaptim b12 cok dusuk dedi doktorum şuan tekrar yaptırmam lazım

Doktor bana imom latte diye vitamin var onu önerdi emdiren anneler içinmiş ve sütünde kalitesini arttırır emzirdigin süre boyunca kullan dedi

Ben kan verdim değerlerim normal çıktı ama aşırı saçlarım dökülüyor ve sinirliyim son zamanlarda halsizlik çok fazla. Zaten kardeşim dahiliye uzman doktor bunun normal olduğunu söyledi emzirdigim için yorgun düşüyoruz. Ve zamana ihtiyacımız var toparlamak için. Eskiden saçlarımı yapardim şimdi sadece topuz yapıp çıkıyorum. Kaşlarımı bile ayda bir kendim alıyorum bakım yapamıyorum kendime üzülüyorum.

Aynen hamileyken hormonlardan dolayı artan saçlar doğum sonrası dökülmeye başlıyor tahlilerde normalse benim dediğim vitamini günlük kullanabilirsin bende işe yaradı enerjide veriyor