Emzirme hakkındaaaa

Arkadaşlar merhaba , birkaç gün önce il dışına çıktım arabada gelirken sütü mü sağıyordum hem bebeğim emiyoesu hem sağıyordum 150 ml süt geliyordu birkaç gündür bıraya geldikten sonra sütümün azaldığını düşünüyorum.. elimle meme mi sıkınca süt geliyor sanki ama Hava değişimi sıcaklık süt azalmasını etkiler mi çocuğum emiyo ama doymuyor heralde mama vermeli miyim ? Yarın memlekete döneceğim buzlukta sütlerim var ne yapacağımı bilmiyorum çok çaresizim

Doğum yapalı ne kadar oldu yani 3.aydan sonra göğüs terbiye oluyor ya küçükse belki ondandır

5 aylık olacak yarın bebeğim . Şehir dışına geldim yolda giderken sütümü makine ile sağıyordum bir sürü geliyordu birkaç gündür buraya geldiğimden beri bebeğim doymuyor galiba acaba sıcaklık, düzenli beslenememe sütümü azaltmış olabilir mi yoksa sütüm tamamen mi bitiyor

Evinizdeki gibi düzenli beslenme, dinlenme olmadığı içindir. Sütün tamamen bitmesi çok zor 4 aydır hiç emzirmiyorum hala sıkınca damla damla geliyor. Dönecekmişsiniz zaten endişelenmeyin bence kesin doymuyor da diyemeyiz bebiş için dönünce düzeninize döner öyle takip edersiniz sütünüzü

Benim de sıkınca fışkırıyor ama önceden göğsümden 2 saat emzirmeden süt gelirdi şimdi iki delikten felan süt fışkırıyor