Emzirme problemi

Kızlar merhaba 3,5 aylık bebegim var son 3 4 gundur bebegim araliksiz emmiyor sürekli bırakıp emiyor bırakıp emiyor Ben ısrarla emzirmeye devam ediyorum bu sefer ağlamaya başlıyor artık ne yapacağımı şaşırdım başına böyle bir durum gelen var mı

Evet bizde öyleyiz atak zamanı galiba ben de zorluyordum emsin diye bıraktım zorlamayı aradan bıraz zaman. Geçiyor sakinlesiyor sonra emmeye başlıyor zorlamayın kendi nezaman isterse ozaman emsin yoksa meme reddi olabilir

Sabahtan beri emmemisti bende sutumu verdim biberonla mecburen acliktan uyumuyordu

1 Beğeni

Evet benim de 3 ay 10 günlük oldu birkac gündür meme emerken bırakıyor ağlıyor huysuzlaniyor tekrar ağzına veriyorm iki üç çekip bırakmak istiyor. Ben de sutumun tadında mi degisiklik oldu acaba yediğim şeylerden ötürü diye düşündüm

Galiba genel ayni anda dogum yaptigim arkadasimdada ayniymis bende dayanamadım biberonla verdim sutumu kizcem acliktan cildirmis gibiydi aglamaktan helak oldu yavrum

Benim oglan da 3.5 aylik, masallah cok da istahli bi cocuktur 2 saatte bir mutlaka emziririm, daha once versem de hayir demez ama bugun sanki gazi varmis gibi memeye getirdigimde aglamaya basliyordu. Biraz dik tutup sirtini pat patlayarak dolastirdim, sakinlestirdim sonra emzirdim. 2-3 beslenme saatini bu sekilde atlattik.

Benimki hic sürekli ağlıyor aç olduğundan uyumuyor Yani artık ben de ne yapacağımı şaşırdım sütüm var ama bebeğim kabul etmiyor

Allah kolaylik versin gercekten zor bi durum, beni de bugun cok korkuttu ya almazsa diye. Sagip kaşık biberon ile verecektim son care.

Tam 3,bucuk ayligiz ve son2,3 gundur emmiyor 1,2 dk emiyor sonra yuzume bakiyor tisortumla oynuyor zorlayincada agliyor, biberon ile verdim bazen aliyor bazen almiyor o yuzden tum gunum meme vermekle ve biberon ile sut icirmeye calismakla geciyor :woman_facepalming:t2:

Ben dün tum gun ayakta emzirdim, bebegimi dik tutarak. Oturduğum veya onu yan yatırdığım anda kiyameti kopardı. Hastayim ona mi bulasti, gaz mi anlayamadım.

Benimde korkum oydu dikkatini toparladim memede emmeye basladi

Algilari cok fazla aciliyormus bu donemde benimde oyle ya tshortumle oynuyor yada etrafa bakiyor zorlayınca agliyor bende cozumu komple ustumu cikarip elime en sevdiği çıngiragi alip dikkati dagildikca gogusun üstünde calip dikkati kendimi cekiyorum bazen diyorum 50 cm cuce kimsenin bana yaptiramayacagi seyleri yaptiriyor ama canlari sagolsun karninin tok oldugunu bilim yeter :smile::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Agrisi varsa yatirinca dahada siddetlenirmis olabilir belkide

Bende oyle düşündüm o yuzden hep ayakta emzirdim.

E ne zaman duzelecekler :upside_down_face:

Elbet bir gun benimki bu gunde surekli ciglik atıyor kafam gitti yeminle :grin:

Ahh ahhh 50 cm cüceler canimizi okuyorlar posidik bunlar ya​:smiling_face_with_three_hearts: