Emzirme sıklığı 2 ay bebekte

arkadaşlar bebeğim iki aylık.gece kaç saatte bı uyandirmaliyim? 3 buçuk saat çok mu kendi bu saat aralığında kalkıyor. 11 den sonra yattığı zaman derin uykusunda 3 buçuk saat kadar uyanmıyor . kendi uyanıyor sonra. ben uyandirmali miyim?

Hayır uyandırmana gerek yok.Acıkınca kendi uyanıyor zaten canım.Bizim sarılığımız bitene kadar uyandırdım sonra hiç uyandırmadım ve ya dkka,saatlede emzirmedim.Kendisi ne kadar emmek istiyorsa bıraktım emdi.

2 Beğeni

Kilosu iyise uyandırmayın . Bende ıyandırmıyorum 4saatw kadar gece uyanmazsa

Gündğz kaç saatte bir emziriyorsunuzzz

Uyanık olduğu zamanlarda 30 dakika veya 45 dakikada bir istiyor aslında dakikalara takılmamak lazım ben her ağladığında meme veriyorum zaten toksa ve derdi başkaysa istemiyor ağlamaya devam ediyor şuan 2 aylık 3060 gr doğmuştu 5700 kilosu sadece anne sütü

1 Beğeni

Anladım ger ağladıgında deniyorsunjz yani

1 Beğeni

Doktor uyuyorsa uyandırmadan emzir demişti :hugs:

Aynen öyle bazen yok ya acıkmamıştır ondan ağlamıyordur diye düşündüğüm zamanlar oldu ama yanlış düşünmüşüm memeye tuttuğum an da hem karnını doyurdu hem ağlaması kesildi ne zaman acıkacakları belli olmuyor bence

2 Beğeni

Haklısınız her ağladıgında bende teklif edeyim o zaman bazen dediğiniz hibi pat diye tutuyor göğsümü ben 2 saati beklerken . Ama çok da kusuyor anlamadım

1 Beğeni

Kilosu gayet güzel canım uyandırmaya gerek yok acıkınca uyanır sen her ağladığında emzir

evet ben de ilk başta o hatayı çok yaptım. aç değil yeni emzirdim diye boşuna aglattigim çok oldu. acemilik işte ne diyelim. etrafimdan uyaran da olmayınca öyle oluyor.

1 Beğeni

bence de iki öyle yapmalısınız. zaten aç değil başka derdi varsa emin olun ki tutmaz.

1 Beğeni

2.5 aylık olduk, gece ilk uykusunu 4 saate kadar uyuyor bebeğim. Bazen oluyor ki 6 saat sonra uyanıyor. Uyaninca emziriyorum. Gece bu aydan itibaren kesintisiz de uyusa uyandırmaya gweek yok diyirlar genelde

2 Beğeni

Gündüz peki

Uykudan kalktıysa emziriyorum, bırakırsa veya oyun yapmaya başlarsa (alıyo bırakıyo sürekli) bitiriyorum emzirmeyi. Evdeysem saat tutmuyorum, durmayınca huzursuz olumca emzirmeyi deniyorum bazen almıyor memeyi ısrar etmiyorum. Uykuya geçerken emiyor bir de. Dışarıdaysam da 2 bazen 3 saat emzirmiyorum, 3e cok bırakmamaya çalışıyorum mecbur kalmadıkça.

Bir de her cocuk ve anne farkli olduğu için, gözlemlemeye çalışın kendi yolunuz ve süreleriniz oluşacaktır kendiliginden

2 Beğeni