Emzirme sonlandırma acilll lütfen ‼️

Hanımlar bende emzirmeyi sonlandırmak istiyorum ama gözümde çok büyüyor . nasıl yapicam ve benim bebeğim emerek uyuyo ve geceleri iki üç kez emmek için uyanıyor. en çokta bu tedirgin ediyor beni fikir verir misiniz

Bende emzirmeyi kesmek istiyorum da çok bağimli gündüz bı çare bulunur da gece imkan yok

Ay hadi bismillah diyelim illa tecrübe edenler vardır kolayimdan

Merhaba canım zaman geçmiş ama kesebildin mi emzirmeyi

Kestiniz mi

Gündüz neyse oyalayarak ama gece imkansız bağımlı valla

Bizim de bugün 5. Gün, kızım 22 aylık. Açıkçası gün içinde çok emmiyordu kızım, sadece akşam ve öğlen uykuya geçerken emiyordu günde 2 kere. Mama da içiyor çünkü hala. Kızım kendisi zamanla azalttı emmeyi, dışardaysak mesela öğle uykusu bazen arabada oluyor. Bazen babasının omzunda bazen benim omzumda uykuya geçiyor. Gece uykusuna geçişte de bir kaç gün kendisi emmek istemedi babasıyla uykuya gitmek istedi 2 gece, bir süre hiç emmeyince ben de artık keseyim dedim. Normalde 2 yaşını bekleyecektim. 5 gündür emmiyor, arada uyumadan önce aklına gelip istiyor ama memeye bay bay dedik diyorum. Size de tavsiyem birden bire kesmeyin, ben kesmeden önce konuşmuştum işte yakında memeye bay bay diycez. Artık emmek yok ama sarılıp uyuyabiliriz vs gibi. Eğer Bebeğiniz bu aylardaysa tabi, sizi anlar. Ağladığında uyumak istemediğinde de sarılıyorum omzuma yatırıyorum sakinleşiyor. Tabi ki daha zor, emerken 10 dakikada uykuya geçerdi dün akşam 40 dakika sürdü uyuması :smiling_face_with_tear: bakalım bu akşam nasıl olacak.

@514habis_r sen tamamen kestin mi emzirmeyi, sen de denemiştin bi ara sanırım.

Evet ben temmuz ayında kesmıstım. Sütüm yoktu zaten.. Aşırı düşkündü. Gece çok siinit ediyordu beni.. Salça sürdüm mememin ucuna, uff olmuş dedim bir daha emmedi.. Kolay bıraktı gece uyansa bıle kosarak mememe salça suruyordum. :sweat_smile::face_with_hand_over_mouth:
Bende gece beslenmesini kesemedim ya. Hep aglıyor karnı acıkıyor. Uyumasına 10dk kala verıyom sutu . Bir dr sabah 4,5 arası kalkıuor o zaman verıyom sut . Vermezsem aglar.

Hanımlar salça denen. Belkı ıse yarar. :cherry_blossom::heart:Benımkı cok kolay bıraktı.

Yaa iyi çok şükür bi şekilde bırakmış o da maşallah diyelim :cherry_blossom: gece beslenmesi konusu bizde de aynı, kendisi istemiyor ama eğer az yemek yediyse ben mama içirip öyle uyutuyorum. Ben 2 yaşa kadar devam edicem mamaya, sonra bakıcam artık duruma göre. Daha ihtiyaçları var demek ki ona da napalım, ben hiç süt veremiyorum alerji yaptı.

Alerji de çok kotu ya . Ben uzun süredir süt veriyorum. En azından içinde ne oldugu belli. Dırek inek kaynağı :face_with_hand_over_mouth::sweat_smile:

Hem de sizinki en doğalından :heart_eyes::heart_eyes: