Emzirme sorunu

Kızlar Mayıs’da kaynimin nişanı olucak ge bebeğim 3,5 aylik oluyor emzik tutmuyor biberon hiç vermedim abiye giyinmeyi düşünüyorum ancak emzirme zor olacak gibi emzik veya biberon versem mememi reddeder mi diye bir korkum var açıkçası 2 aylikken emzik vermiştim tutmustu ancak sanki meme de biraz sıkıntı olmustu ancak atak dönemine de denk gelmişti sizler ne önerirsiniz

Benim oğlumda 3ay 4 günlük asla emzik tutmuyor hatta ögurup atıyor Kaşıklı biberonlar var onları denedin mi acaba

Biz de 2.5 aylığız ben bebeğime biberon kullanmak durumunda kaldım emziği de uyku öncesi bazen tutar bazen tutmaz philips biberon kullanıyorum meme reddi yapmadı bizde çünkü çocuk emmediği müddetçe gelmiyor hatta memeden daha hızlı süt içiyor ondan daha geç vaziyette bitirdi yani çok güzel akış olarak tavsiye ederim

1 Beğeni

2 gün önce abimin düğünü vardı ve abiyeyi üstren yarıya kadar açıp emzirebiliyordum gelin pdası vardı orda rahatlıkla emzirdim bebeğim de 3 buçuk aylık emzik emiyo ama o davul sesi ona çok hoş geldi ve hiç zorlanmadm pusetin içinden hiç çıkarmadm ve düğün boyunca uyudu genelde çocuklar düğün sesini severler emzik de versen meme reddi yaşayacağını sanmıyorm

1 Beğeni

Hangisi link varsa atar mısın canım

Deneyeceğim emziği bakalım canım ilk bebeğim beni emmemisti bu emiyor ve ondan korkuyorum aslında

https://www.amazon.com.tr/Philips-Avent-Natural-Response-Hoşgeldin/dp/B0CH8Q87NR/ref=asc_df_B0CH8Q87NR/?tag=trshpngglesp-21&linkCode=df0&hvadid=710199952005&hvpos=&hvnetw=g&hvrand=218526711617691902&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=m&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=1012788&hvtargid=pla-2271749816839&psc=1&mcid=d355c4a7df223a71bf158de521f47856&tag=trshpngglesp-21&linkCode=df0&hvadid=710199952005&hvpos=&hvnetw=g&hvrand=218526711617691902&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=m&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=1012788&hvtargid=pla-2271749816839&psc=1&language=tr_TR&gad_source=4

Biraz uzun oldu da philips biberon setini aldım ben yani araştırabilirsiniz sizde

Burda görsellerle açıklamalar da var

1 Beğeni

Teşekkürler canım

1 Beğeni

6 aylıkken kız kardeşimin nişanı oldu süt sağdım biberona koysmdum emzikte emiyordu gitmeden ek gidada verdim abiye gitmiştim ama nişan burnumdan geldi asla tutmadı hiç birini tuvalete girip abiyemi soyup emzirdim

2 Beğeni

Umarım benim de öyle olmaz :pleading_face: ek gıda veremem birde ben daha çok küçük

Benim kizim 5 aylik oldu. Emziriyomda biberonla da veriyom . Red olacağı zaman göğüs ucu silikon kulandim ..suan sutum az oldugu icin biberonla destekliyor um.

1 Beğeni

Ya ilk bebeğim emmedigi icin bu çocuğum emiyor ve meme reddi yasamaktan çok korkuyorum sadece zaten 4 ay sonra ek gida vs alacak ama en azindan suan daha küçük ve umarım red yasamam :pleading_face:

1 Beğeni

Red okursa da diren 4 ay atagi var onda meme reddi yapiyor sakin pes etme sonra düzeliyor

1 Beğeni