Bebeğimin çok şükür emmesi güzel ama uyuklayarak emdiği için mi anlamıyorum bir göğsumu neredeyse bir saat boyunca emiyor yine de tamamen bosalmiyor gogsum genellikle sağ tarafi bitirsin diye sürekli bu taraftan emzire emzire sol daha pasif kalıyor saga göre daha az süt birikiyor bir de her yerim tutuluyor emzirirken bebeğim beş buçuk aylık bu durumu başka yaşayan var mı acaba
Yirmi otuz dkdan sonra sadece emzik niyetine memeyi emmeye devam ediyor bebek. Her emzirmede sag sol donusumlu vermeniz gerekiyor. Yoksa mastit olursunuz. Eğer hala cok şişlik agrı oluyorsa kendiniz sagım yapın daha sonra verirsiniz onuda. Memede uyumaya alısırsa ilerisi cok zor olur sizin icin. Nereden biliyorum kendimden
Banada yenidogan bakım hemşiresi anlatmıstı bunları..
Pasif emiyor dur canım yani karnını doyurmak için değil emzik niyetine emiyor olabilir
Benim sağ göğüs ucumda yara var malesef süt çok birimince emzirdigimde daha acı verici oluyor laktasyon görevlisi kadın bana birini bitir digerine öyle geç en değerli süt arka süt Bebek onu alsın dedi yoğun bakımda yatmıştı benimki de beş günlükken oradaki hemşireler de bana biraz birini sonra diğerini emzir demişlerdi bunu laktasyondaki kadına söylediğimde eğitimlerde ben öyle demiyorum aslında onlara dedi bana bir de bebeğim malesef dağılmış sütü içmiyor emmek istiyor sadece