Emzirme zamanları

Emzirme saatleri nasıl olacak şimdi her 2 saatte bir emziriyorum ama bu süre ne zamana kısalıyor o döngü nasıl tecrübeli anneler bilgi verin bana :heart:

1 aylik oldukdan sonra sureyi uzatabilirsiniz artik yenidogan olmuyo biraz arastirdimda ben uyandirmiyorim kendi uyanana kadar artik 1 aylik olduk

2 Beğeni

Cnm sana bişey soracaktım sezaryan sonrası baş ve sırt bel ağrılarım devam ediyormu seninde başımın ortası ağrıyor arkasına doğru hemen hemen hergun özelik le geceleri

Sirt bel agrim oluyo canim ozellikle emzirirken veya bi iş yaparken dun utu yaptim sirtimin agrisindan duramadim baş agrimda ara ara oluyo ilk hafta cok olmusdu

1 Beğeni

Aynen bende öyle iş yaparjen eğilip dogrulurmen oluyor baş agrisida gece oluyor sabaha kadar inşallah geçer zamanla

İnsallah canim ya valla ikinci sezeryan bu daha zor gecdi ilkinde boyle sikayetlerim yokdu

1 Beğeni

Bende sezeryan oldum

1 Beğeni

Biz daha 12 günlüğüx o zaman bu şekilde sık emzirmeye devam

Aynen benimde ikinci ilkinde baymislardi bu şikayetlerim yoktur

Geçmiş olsun ne zaman oldunuz sizdede varmi bu şikayetler

Aynen canim 2 saatte bir emzir hala sarilik olma ihtimali var

İlkindede yarim oldum ben cok rahatti yas ilerliyo ondanmi ki

1 Beğeni

Bilmiyorim ki kaç yaşında cnm ben 31

33 yasindayim canim bende

1 Beğeni

12 gün oluyor olalı ama benim herhangi bir şikayetim olmadı

1 Beğeni

Gencsin daha cnm bu bel ağrısı mahvetti beni bı doktora sormak lazım iş yaparken çok agriyo

Ne güzel bünye den degisiyordur

Aman bacim hayat yordu valla benide bedenim yorgun inanki

1 Beğeni

Bende öyle tek bazimİherseye koşmaya caksiyorum üç çocuk iki tanesi okul gidiyor koca desen faydası yok Allah yardımcımız olsun