Kızlar merhaba 6 günlük oldu bebegim sezeryan oldum sütüm tam anlamı ile gelmiyor sağma yapıyorum anca 5 yemek kaşığı çıkar iki gogusten kendimce çay damla felan kullanıyorum. Bebeğim sol göğsümü tutmuyor ağzına alıp bırakıyor sanki oyun yapar gibi sağ gogsumude ona göre iyi tutuyor ama biberonla besledigim için sanırım emmek istemiyor nasıl asabilirim bu durumu bilmiyorum
Bol bol sağım yapın ve 3 4 litre su için. Ben hastanede 2 gün boyunca sağım yaptım. Eve geldiğimde de hem emzirdim hem sağım yaptım bir hafta sonrasında bollaştı sütüm. Kuru üzüm ve kavrulmuş fındık da çok iyi geldi bana. Biberona alıştı ise silikon göğüs uçları var onlardan alın ve memenize takarak emzirin. Sonradan bıraktırmak biraz zor oluyor ama en azından memeden emiyor çocuk
Yada önce memenin etrafına bolca süt sürün öyle verin sol tarafı
Sanırım ucunu kavrayamiyor silikon göğüs ucu işe yararsa alayim tabiki keşke kendi sütümü içse üzülüyorum da… bol su içiyorum yeşillik ne artirirsa onu yemeye çalışıyorum
Bende 15 gun once dogum yaptim normal dogum sutum benimde yeterince gelmiyordu bebegimin ilk takviyesi maalesef ki mama oldu sütüm eve gidip dus aldiktan sonra çoğaldı ara ara azaliyor ama sunu diyim çogaltan sey hurma ve sıcak suyla masaj goguslere cok iyi geliyo bu arada benimki de silikon uçla emiyo diger turlu agliyor tutamiyor diye silikon uç bana cok iyi geldi Allah a sukur emiyor da sorun yok şimdilik
Anladım canım bende bugün 1 haftalık olduk ama yok yani saginca iki gogusten ancak 20 CC geliyor bı defada sanırım böyle olcak hep
Günde 2 defa sağım yapıyorum cokda sagip yormayın diyorlar süt kanallarını cidden süreç zor
Bende silikon uçla emziriyorum çok zor durumdaysan al tabiki rahat. Ama tutmaya meyilliyse intlaş ve tuttur. Sonradan emin ol bırakmıyor. 40 gün oldu hala deniyorum zma bırakmıyor ucu alıştı ona. Biberonla da ssğım yapıp veriyorum. Memede de uçla emiyo ne yaptımsa tutmuyor ucum da yok zaten. Bende memede dursun da onla emsin diyorum. Bende mecbur kaldım diyr kullandım ama çok pişman oldum
O çıkan CC önemsemeyşn bebek çok daha güçlüymüş çok daha fazlasını emiyormuş memeden.
Canım aldım silikon uç ama büyük geldi bebeğim çekemediki buda başarısız oldu
Tutsa çekecek canım bazen tutuyor bazen ağlama krizi geçiriyor midesi bulanıyor çok zor ya
Hepsi standart aslında
Evet eczaneci öyle dedi standart ama almadı onuda ağzına malesef
Ya üzüldümm. Deneyin ama sık sık alacaktır mutlaka. Alınca çok kolay oluyor ama bıraktırması zor onunda
Şimdi şırınga ile ağzına döküyoruz memeyi emerken bakalım ne kadar dayancaz ağlıyor biraz ama