Emzirmede vitamin kullanımı

Kızlar emzirirken vitamin takviye almaya gerek varmı aranızda alan varmı uykusuzluk illaki oluyor ama kan değerlerim vitamin degerlim iyi bı sorun yok ama güçsüz halsiz hissediyorum vitamin desteği almaya gerek varmıdır sizce emzirme dönemi için vitaminler varmı

İmom markasının latte olanı. Emzirme dönemi için. Ben kullanıyorum oldukça da memnunum. İçmeyi unuttuğumda enerjim olmuyor resmen

1 Beğeni

images (2)

Çok teşekkür ederim ben bunu alayım gücüm kalmıyor yetişemiyorum hiç biseye artık

Hamilelik döneminde kullandığınız ve memnun olduğınuz bir Multivitamin varsa ona da devam edebilirsiniz ama dediğim gibi bu emzirme dönemi için zaten. İşe yarıyor tavsiye ederim. İmom markasının hamilelik öncesi ve hamilelik sırasında ürünleri de var onlarla karıştırmayın aman dikkat. Emzirme dönemi için olanın üstünde latte yazıyor

Tamamdır ben latte olmasına dikkat edeceğim yarın alıp başlayacam zaten vitaminin bı zararı yok

Evet aksine içerisinde keten tohumu yağı var süt artırıcı özelliği var diye buna başladım ben de. Hamilelikte regenesis Max diye bir vitamin kullanıyordum

1 Beğeni

Ben hamilelikte elenetal kullanıyordum ama emzirme uykusuzluk ev işleri derken güçsüz kaldım o yüzden imoma başlayacam

Kilo yapıyor mu acaba bende almak istiyorum çok fazla halsizlik var bendede

Bende henüz yapmadı iştah açıyor evet ama bol su tüketimi olunca kilo almadım galiba

Ben aldım kullanmaya başladım artık biraz daha iyiyim en azından yemek yapıyorum gidip geliyorum 3 gündür kullanıyorum enerjim yerine geliyor ama iştah olarak bendede açmadı su içiyorum zaten bol bol zaten emzirmede başlı başına acıktıran bı durum suyla yogurta cerezle hurma incir falan bunlari ara öğün yapıyorum hem doygunluk veriyor hem ben kilo almamış oluyorum