Emzirmeyi bıraktım yardimm

Bugün 20 gün oldu bırakalı bebeğim 18 aylık çok bağımlı bi bebekti emzik gibi kullanıyordu ve uykuları çok bölünüyordu bırakma kararı aldım hala açmaya çalışıyor ve hala unutamadı çok yoruldum fiziken ve psikolojik nasıl uykuya geçeceğini bilmiyor öfke atakları geçiyor kendine zarar veriyor yerden yere atıyor uyku öncesi ve sonrası ayakta sallamak pis pis açmak vs hiç birini kabul etmedi çarşaf ile sallamkla sakinleşti sadece bunu da gece gündüz istiyor biz mahvolduk artık ve gündüz Tekken zorlanıyordum doktora götürdük kesmeniz gerektiğini çarşafı başka bi uyku düzenine alıştırmamiz gerektiğini söyledi gece 2 kez uyanıp her uyanmasın da 2 saat kriz yaşıyor ağlıya agliya uyuyuyor en son yorulup yani yaşıyan var mı ne yapmam lazım artık denemediğim bı çözüm kalmadı kucağıma alıyorum sakinleşsin diye gene de durmuyor her yolu deniyorum ama çok yıprandım bu yolda

Şöyle yapabilirsin meme kesin verme kestiysen daha da uyumadan önce duş aldır başta her gün akşam yap sonra bakımlarını yap yanına da oyuncak ver yanına al geri koy yerine sallamayla uyumak da istemiyo olabilir benimki 1 yaşında iken o şekilde ayakta durmadı krizler yatağına koydum az döndü durdu uyudu kendisi bizimde problemimiz 2 emzikle uyuyor :joy: uyju arkadaşı olarak yani

(gönderi yazarı tarafından silindi)

Allah kolaylık versin inşallah bende 21 aylıkken bırakmıştım. İki gün zorlandık ama sonra unuttu. Allah kolaylık versin inşallah tez vakitte alışır. Bir kere bıraktıysanız tekrar geri dönüş yapmayın diyebilirim sadece. Krizleri azalacaktır zamanla :sleeping_face:

Benım de 20gun oldu bırakalı çok kolay bıraktı . Meme ucuma salça sürdüm , kızıma da acımış dedim.. O memeye baktıkca salça sürmeye devam ettim ve tiksindi. Sımdı ben versem de o istemiyor.

Uyku olayına gelecek olursak. Çocuğunun uyku saatlerını ayarla. Aynı saatlerde kalkmasını ve uyumasını sağla. İlk 1hafta zor oluyor ama değer.

Kımseden destek almadan kızımın uyu düzenını oturtum. Sende yapabılırsın.

Tam o dönem aslında düşkün oldukları aylar biraZ sabrettikten sonra biraz daha normale dönüyor yani benimki öyle enazndan arkadaşmn bebeğimde o aylarda bırakmşti ve çok uzun süre çocuk çok zor uykuya geçiyor du