Evet bunu da duymuştum teşekkür ederim
Ben de kesmek istiyorum bebeğim 1 yaşına girecek ama zayıf sütun yaramıyor diyorlar kes diyorlar ama bebeğim biberon tutmuyor yemek fazla yemiyor sütü kes. Yemek yer diyorlar ama nasıl yapacağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz
Sabır taşı n ve nerden bulabilirim
Konudan bağımsız. Sütün yaramıyor diyenlere uçan tekme ile vurmak istiyorum yaa, bir anneye bunu nasıl kolaylıkla diyebiliyorlar anlamış değilim . Anne olduktan sonra her sözü daha ince düşünmeye başladım. Sizin sütünüz yaramasa bebeğiniz bir yaşına kadar nasıl gelsin, gelişsin. Aldığıni çabuk yakiyordur , metabolizması hızlıdır . Etrafa kulak asarsak çoktan ölmüstuk![]()
Aktarlarda satılıyor siyah bi taş biraz suyla eritipgöğüs ucuna sürüyotsun göğüsün rengi kara olunca bebekler soguyor ve emmek isterse tadı acı oldugu icin istemiyor bu yöntemle bırakan cok kişi var
Kızım 13 aylık herkesin dediği gibi emme istegi yüzünden ek gıda da çok zorlanıyoruz geceleri en iyi şartlarda 3 sefer kalkıyoruz ki uyumadan pirinç unu maması yediriyorum fiziksel ve psikolojik olarak zorlanıyorum artık.kendimce 15.ay olan 22 Şubat’ı sütten kesme tarihi olarak belirledim Şubat başından itibaren de gündüz her emzirdigimde şu kadar gün sonra süt olmucak artık sadece yemek yicez diyerek hem kızımı hem kendimi bu sürece hazırlamayı planlıyorum.memeye bağımlı bebek gelişimi için kesmenin doğru olduğunu düşünüyorum hareketli oldukları için anne sütü kg alımı saglamiyor artık sadece günü kurtarıyoruz![]()
Gerçekten çok zor bende zorlanıyorum. Memeyi keserken de zor olacak hazır da hissetmiyorum. ![]()
Valla bende anlamıyorum ama bebeğim zayıf sütun yaramıyor diyorlar ocakta bir yaşına girecek ve kilosu 7.2 bende artık ne yapacağımı bilmiyorum yemek istemiyor iki gündür beni perişan etti uyumuyor ağlıyor oynamıyor uykuya direniyor
Ayriyeten kalça çıkığı var hala devam ediyor kemeri bıraktık takmiyoruz kendi istegimizle
Çok yoruldum artık