Emzirmeyi Nasıl Bırakabilirim

Bebeğim 13 aylık geceleri çok kalkıyor sürekli emmek istiyor gerçekten çok yoruldum. Nasıl bırakabilir sizce

Bende bu durumdayım. İlk zamanlar şu verdim içip uyuyordu ama artık onu da anlıyor. Emmeden uyumuyor asla. En az 5 kere uyanıyor gece, bende gelecek fikirleri bekleyeyim şöyle kenarda :pensive_face:

17 ayligiz gece hala 3 bazen 4 defa uyanıyor meme icin :sweat_smile: 2 yasa kadar emzirmeyi düşündüğüm için artik kalkicam mecburen gece emmeyide kesemedik

Ben de aynı dertten muzdaribim benim oğlum da 13 aylık en azından gece beslenmesini kesmek istiyorum ama meme vermeyince ortalığı yıkıyor gelen önerileri bekliyorum burada :smiling_face_with_tear:

Gece yatmadan önce onu güzelce doyurun karnı tok olsun meme istediği zamanda hafıf meme ucuna nemli çay koyun görünce istemez ben biberonla ya süt yada su kıyar verırdım bır ıkı gece kalktı sonra artık kalkmadı zaten 16 17 aylık oluncada süten kestim sadece meme istedıgı için ama gece yaptığım teknik işe yaradı meme ucunda cayı gorunce gerı uyuyordu bakalım şimdi kucuk kızım va onada yapmayı planlıyorum nasıp olursa :grin:

14 aylık durum aynı bende doktor onayıyla sabır taşı deneyip bıraktıracagım inşaAllah mental olarak hazır oldugum ilk anda

Benim kızım 21 aylık ben de 2 yaşa kadar emzirmeyi düşünüyorum. Az kaldı benim de eşimin desteği olmadan kesemeyiz çünkü beni direkt meme olarak kodladı :grin:

Nemli çayı anlayamadım yapraklarını mı ıslatacağım​:grinning_face_with_smiling_eyes:

Kuru cay işte kız demlıyoruz alta kalan siyah cay varya onu işte meme ucuba koy gorunce istemiyorlar :rofl:

Bu nasıl bir yöntem ilk defa duydum çok komiğime gitti :grin::grin: bebek çay tiryakisi çıkıyormuş bir de al başına belayı :grinning_face:

Banada ilk kızımda annem demişti çay koy meme ucuna bebek o sıyah şeyden tıksınıyor korkuyormuş emmek istemiyormuş 2 cocugumuda suten öyle kestim 3 cusune aynı teknikle yaoacam ALLAH nasıp ederse :rofl: o haliyle emmek isterse zaten bırak etsin o zaman :grin:

İngilizler gibi sütlü çay içermiş :grinning_face::grinning_face: çok güldüm vallahi :grinning_face:

Seni güldürebildiysem ne mutlu bana dene bence işine yarar belki ne yapalım onlara ne çare oluyorsa bızde yapıyoruz mecbur hatta lormızı pul bıber surende var agzı yansın dıye ben kıyamadığım için bu yonetıcı yaptım işe yarıyor pişman olmazsın bir dene :rofl:

Gündüzleri emsin istiyorum iki yaşına kadar sadece geceleri beslenmesi kesmek istiyorum ben :slight_smile: gündüz bir kere emiyor uykuya geçmeden önce sadece emer ama gece 5-6 kere memeye kalkıyor bir kere de mama içiyor

Benim oğlumda 13 aylık hiç bsieyyyeniyit sadece emiyor gecede kaç sefer kalkıyor yaz tatileme kadar sabredip yazın kesmeyi düşünüyorum bende 19.20 ay civarında

İlk defa duydum ben teşekkür ederim :grinning_face_with_smiling_eyes:

Sütün az geliyorsa ondan doymadigi için kalkar mama ver yatmadan önce

Rica ederim ne deemek :grin:

Denedim herşeyi kalkıyor her türlü

Ben sabır taşıyla iki günde kestim emzirmeyi size de tavsiye ediyorum bu kadar kolay olacağını hiç düşünmemiştim çok şükür çok kolay oldu hatta şimdi duygusal bağımız daha yoğun uykusu düzene girdi iştahı açıldı.