Epilasyon aleti marka önerisi verir misiniz?

Benimkisi sanırım bozuldu değişik bir ses çıkarmaya başladı zaten acıtıyordu . Bacak bölgemi alıyorum acıtmayan çok da pahalı olmayan öneriniz var mı acaba

1 Beğeni

Bi tık pahalı ama ben philipsinkini kullanıyorum kablosuz nerdeyse acı 0. Dünde lazer aletini aldım philipsin onda da acı nerdeyse yok ama ne kadar işe yarayacak kullandıkca görecegim

1 Beğeni

Braun Pl5146 modeli. Biraz pahalı ama memnunum. 3 kullanımda bile etkisini gördüm.

Bu 9 bin falan olanlardan mı

Ben küçğklerden soruyorum bu pahalı 9 bin olanlar mı

Braun Silk epil. Lisedeyken almıştım 2008 de. Hala kullaniyorm hiç bozulmadı hala çok güzel alıyor. Ve sürekli kullanıyorum bacaklarımı hep onla alıyorum. Kalitesine hala şaşırıyorum.

Elimdeki bu 2 senede bozuldu

sizin numarası varmı

9 bin olan lazer aleti diğeri bu

1 Beğeni

Teendyolda da buldum teşekkür ediyorum takip edeyim kablosuz olmasıda mükemmel o zaman . Acıda az diyorsunuz

1 Beğeni

Aynen canım bende bu kablosuz olandan kullanıyorum memnunum bende 3 yıl önce 400 TL ya almıştım hem iyi hemde ucuz kullanımı da rahat kablosuz olduğu icin . Aynı şekilde Philipsin lazerini de kullandım seanslarin hepsini tamamladım kollarım ve bacaklarımda baya işe yaradı tamamen bitirmedi ama baya baya azalttı .

2 Beğeni

2200den 1600e düştü ya alayım o zaman bunu

Şu mor olanı kullandınız mı o nasıldır sizce

Kablolu aldınız mı peki jiç onalar nasıldıe

Kablolu da Braun vardı oda iyiydi . Ama çabuk bozuldu Braun.

1 Beğeni

Evet evlenmeden önce annemde kullanıyordum açılçası o acıtıyodu ya inanın ben philipsle genitale bile yaptım aylarca acısı cok azdı

1 Beğeni

Benim ki numarası falan yok ilk çıkanlardan. Silk epil xelle yazıyor. Artık yok o modelden

1 Beğeni

Evet benim bozuldan da braun şuan

Çok çok sağolun hiö aklıma kablosuz gelmeişti aldım çok teşekkür ederim öneri için :heart:

1 Beğeni