Epilasyona giden annelerrr

Kızlar benim kırkım çıktı sizce epilasyona gitmemde bi sakınca var mıdır. Normal doğum yaptım hâlâ dikiş yerlerim acıyor epilasyon daha da acıtmaz mı

Ay ben de merak ediyorum sezaryen oldum lazerim yarım kalmıştı gitsemmi bilmiyorum

Bn dogumdan üç ay sonra gitmiştim ordakiler ztn dikiş yerine dikkat ediyorlar genital bölgesi için ztn güzellik merkezleri anestezi kremi satiyolar o yüzden çok acı hissedilmiyor yani bnce gidilir

1 Beğeni

Bn gidiyorum daha once 2 seans gordum dondurmustum suan 2seans gordum

Onu gittiginiz guzellik merkezine sorun onlar adet duzeni istiyo birde en az 2 ay gecsin oyle dendi bna

Ben de senin gibi normal dogum yaptim epilasyoncuyla komustum bugun sen kendini hazır hissedince baslariz genital bölgeye dedi acitma konusunda bişey diyemem ama ben de korkuyorum korkumdan ötürü biraz gec baslayabilirim sizde oyle yapabilirsiniz kendini hazır hissedince baslayabilirsin

@Ebuşşş
Annenin, emzirdiği ilk aylar lazer epilasyon yaptırmamasında fayda vardır. Bunun dışında bazı annelerde hormonal değişimler hamilelik ve doğum sürecinden sonra emzirme döneminde de devam edebilir. Böyle durumlarda hamilelikte olduğu gibi lazer bir işe yaramaz, aksine kılları çoğaltıp kalınlaştırabilir. İlaveten, bu dönemde anne sağlığı bebek sağlığı için çok önemli olduğundan annenin mikrop kapmayacak, temiz ve hijyenik koşullara sahip bir yerde lazer epilasyon yaptırması daha sağlıklı olur.

Ben güzellik uzmanı olarak emziren ve yeni doğum yapmış anneleri uygun görmüyoruz emziren anne bebeğini memeden kesinceye kadar lazer yaptırmamasi gerekiyor nedeni ise değişen hormonlardan dolayı kıl kökünü ne kadar görürse görsün tüyleri bitirmez ve bir fayda göremezsiniz bu yüzden memeden kesip o şekilde gidilmesi gerekiyor o zaman hormonlar düzene biner ve o seilde fayda görürsünüz diğer şekilde ne kadar lazer yaptırırsanız yaptırın sürekli hormoj değişikliğinden dolayı bir fayda goreneez ve boşuna gitmiş olursunuz ve önemli olan da adet düzeni olması gerekiyor adet düzene oturmasi lazım

2 Beğeni