Epstein olayı

Bacım zaten çoğu kıyamet alameti gerçekleşti en basiti artık cinselllik ulu orta yaşanıyor adam öldürme salgınlar

Aynı olay mı tam hatırlamıyorum da bır ara gündemdeydı. Kadınlara fln tcvz. edliyordu. Yıllarca hapıs kalan insanlar İskenderun de gormusler de nasıl gormusler onu bılmıyorum.

Bu sabah arkadaşım video atmıs bu olayla ılgı. Ozaman da beri kotuyum . Beynım onları dusunuyor. Ya kucucuk beden ,artık yeni zevkleri kucucuk bedeni kullanmak olmuş. Kadın cinayetleri, tcvz vakaları her zaman oluyordu ama artık kadınlardan daha cok kucucuk bedenlere saldırıyorlar. En savunmazsız hallerini kullanıyorlar. Yazıkar olsun hepsine. Bir tane ülke de gormustum hasas içerikler. Tcvz edenlere ceza veriyorlardı. Mılletı toplayıp. Kollarını fln kesiyorlar. Yada dırı dırı yakıyorlar. Herkese de ders olur.

Aynen yıllarca hapis kalan insanlara, hamile kadınlara vs.vs. hatta bunun röportajları var. O insanlardan konuşanlar. Şimdi ki bu insanlar geçmişin nazisi işte.

1 Beğeni

Suçu kesinlikle kanıtlanmış yanılma payı olmayanlara idam gelmeli,tacizciler hadım edilmeli…

1 Beğeni

Vallahi psikolojim bozuldu deprem bolgesindeyiz şimdi deprem olsa çocuk önce mi kurtulsun diyim yoksa benle kalsın ölsek beraber mi olalım sagsak beraber ölsek beraber mi diyelim beş yaşındaki çocuğun Hollanda da ne işi o kadar çocuğu kaçırıp böyle vahşet yapıyorlar ona mı uzulim yoksa on milyonun el sürdüğü kutsal Kabe’nin örtüsünün bı gavurun ayağının altında paspas oldugina mi yani düşünmekten uyuyamıyorum ben çocuğumu nasıl korucam

1 Beğeni

iki gündür Allah etme hep karşıma çıkıyor tövbe estağfurullah dedim ya Türkiye’de depremde Maraş depremi 1999 depreminde hep çocuklar kaçırılmış ve 99 depreminde çocukları hep o zaman da her bir çocuk başına 300 dolara almışlar özel olarak adam Ada almış bir de üstüne tutmuş ev yaptırmış en alt katılara da hep çocuklar için taciz etmek için hep yer yaptırmış nasıl bir pislikler anlamadım ben ya sence o çocuğa anlattık ya biliyorsun ya nasıl bittin niyetleri varmış dünden beri okumaktan usandım hele dün başıma ağrı girdi trump’ın tam tuttu saçma sapan insanlara kadar kaç tane çocuğu taciz etmişler ya Allah’ım onlara İnşallah ıslah eylesin hepsi de kahrolsun

1 Beğeni

Gerçekten ya. Bu Türkiye ‘ de hiç bir halt yapmıyorlar. .Kadın olduyle kalıyor. Haberlerde yada muge anlı da o kadar cocuk cınayetı var ki kımsede haber yapmıyor. (Bugun bu adam su cocuga ıstısmar etti hapıs edılmeden once bır kolunu kesecekler. Sonra hapis diycejler ellere kelpce takılmamlı o eller kesılmelı)Hadı diyelim kadının sucu oluyor. Yanı hem cinsim deyip geçmek istemiyorum. Nasıl kadınlar var. Tabı kimse ölümle cezalandırmamalı. Ama cocuk deyince daha farklı oluyor. Ya masum günahsız sabi.

Öğrendiğimden beri kızma bakıp bakıp üzülüyorum. :pleading_face:Ya hamıle olmak çocuk dünyaya getirmek bile istemiyorum. O kadar etkılendım. Bir tane cocugum var Rabbım onu bize bağışlasın

1 Beğeni

Bir video vardı hepiniz bilirsiniz. Süslü püslü bir spiker çıkacak şehit oldu diyecek 10 saniye… Diye. Bunlarda öyle. Şehit haberi duyunca
-şehit var yine diyoruz üzülüyoruz,
-şimdi yine bir kadın öldürülmüş,
-Yine akran zorbalığı
Yada
-Yine birbirini vurmuşlar…
Gibi gibi çok şey varki istemsiz normal olmayan şeyler normallestiriliyor ve bu hiç hoşuma gitmiyor eminim sizlerinde öyle. Bizim kalplerimiz çok naif . Çok ağladığımı bilirim ben şehit haberine anneye babaya çocuk ölümlerine. Ben bu dünyanın adaletine de inanmıyorum ztn mahşeri bekliyorum.
Size şöyle anlatım en basit. Geçenlerde operasyonlar oldu işte suçlu suçsuz insanları aldılar. Sadece adı geçti diye suçsuz olan insanları içeri aldılar ve asıl suçlular paranın gücü ve el uzunluğu sayesinde dışarı çıktılar. Çıkaran kim o bu partinin milletvekili fln filan. Parası olmayan,eli kolu uzun olamayan nerde içerde hemde suçsuz. Bu ve bunun gibi çok şey. En son kadına yardım etti diye içerde olan Kadir Şeker gibi. Şimdi sokakta biri birisini dövdü mü kim ne yapıyor yada yapabiliyor. Korkuyor çünkü herkesin bir ailesi var ve yapmasaydın oluyor adı. İnsanlık ölüyor kısacası ve kalanlara hayat bin katı zorlaşıyor. Dünya dönüyorsa iyiler hürmetine bence. Yoksa daha da fena şeyler olacak. Belki biz görmeyiz görmeyelim de keza çocuklarımızda görmesin yaşamasın ve çocuklarımızdan gelen nesilde. Kıyamet kötülere kopsun artıkkk.

1 Beğeni

Amin bende sırf birkaç şey ve bu yüzden istemiyordum. Büyük oğlum kardeş istedi ve nasibi de varmış paşam oldu​:smiling_face_with_three_hearts:iyikide olmuş. Rabbim çocuk hasreti ile yanan ailelerede hayırla nasip etsin inşaAllah​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

İçim çekildi resmen Allah belalarını versin

1 Beğeni

Ay bu yazıyı okurken tam kadır şeker yazacaktım bende. Kalp kalbe karşıymış. Aynı seylerı dusunmusuz..Dedıgın hersey o kadar doğru ki. .Daha once de bu tane kadın gerçekleri soylemıs. Ama öldürmüşler.Kadın nasıl bağırıyordu İnsan yiyorlar dıye. İçim çok buruk ya. İş utacağım qma içimden gelmıyor

Amin amin….

Bu dünyada her zaman mazlumlar ezilmiş zalimlerde o mazlumlara basa basa yükselmiştir peygamber efendimiz Sav buyurduğu gibi dünya zalimlerin olsun ahirete bizim diye eğer dünyada tat huzur olsaydı Allah en sevdiğini bu dünyada yaşatırdı bu dünya imtihan dünyası zalim yaptıklarıyla cehennemi boyluycak ALLAH ın izniyle mazlumda yapılan haksızlıklarla İNŞALLAH sonsuz olan cennete kavuşacak elimizden sadece ALLAH a sığınıp dua etmek gelıyor ALLAH çocuklarımızı bızı hep iyi insanlarla haşır eylesin elhamdülillah ALLAH zalimlere mazlumun hakını bırakmaz Hasbünallahü ve nimel vekil, "Allah bize yeter, O ne güzel vekildir… :unamused_face:

1 Beğeni

Kızlar normal mesaj yerinden mesaj attıktan sonra gerı mesajları nasıl sılıyoruz. Ve herkesten mesaj sılme gıbı bir özelık var mı bunda. Burdan bırıne mesaj atacağım da geri silmem gerekiyor mesaj kutumu

Mesajın üzerine basılı tutunca seçenekler geliyor silebilirsin​:smiling_face_with_three_hearts:Herkesten sil yok sanırım tek tek gördüm ama

1 Beğeni

Yaaa onları denedim olmuyor hiç biri silmıyor..Ben üstüne basılı tutunca sılemıyorum.. @admin yardımcı olabılır misin?

Evet ya herkesten silme özelliği olsa daha iyi olacak aslında

1 Beğeni

Ya sabahtan belli izliyorum fln ama tam anlamadım donald Trump fln varmış içinde

1 Beğeni