Epstein olayı

Aklına gelebilecek bütün canilikleri uygulamışlar resmen kabe örtüsünü bile alet etmişler zaten bu adam pedofili suçundan cezaevindeymiş ölü bulunmuş orası meçhul belki hala hayatta insan eti yiyorlarmış çocukların kanını içenmi ararsın kendine enjekte edenmi ararsın depremde kaybolan çocuklarında kaçırıldığı iddia ediliyor

1 Like

biri bu habere yalan desin ya elim varmadı okumaya bakmaya

Canım sabahtan beri bende kendımı yedım bitirdim . Oturdum eşimle tartıştım bu konu üzerine.
Aslında daha önceden bunların daha kötüsü olsada biz gormediğımız surece tepki vermiyoruz. Aslında bilmedıgımız o kadar vaka var ki. Önceden çocuklar da kaçırılıyordu. Tcvz,istismar da vardı şimdi de var. 2009 yılında bir kadın bağırıyor. İnsan eti yiyorlar diye o zaman da gündeme cıktı mı bu olay. Ben hatırlamıyorum ama benden büyüklerde var burda belki onlar hatırlarlar oyle bir olay yaşandı ise. Bu olay da devam edecek eskiden olduğu gibi. Çoook çoook eskiye gidecek olursak dedelerimizin zamanında tuşlu telefon vardı. Bır cınayet olunca polislerin elinde bir kanıt olmuyordu. Sımdı her yerde her sokakta kamera var. Deliller sımdı daha cabuk bulunuyor eskiden cocuk kaybolduğunda veya ölduruldugunde bile kanıt ,iz bulamadıkları için yas tutarlarnış. Şimdi okulda ,hastanede vs. Yerlerde çocuğumuzun başına birsey gelse hemen araştırıyoruz. Bizler dijital cağdayız.
Artık herşeye ulaşmak kolaylaştı. Oturduğumuz yerden kim ölmüş ,kim kime girmiş hepsini görebiliyoruz. Muge anlıda mı bir yerde bir tane. Vaka vardı. Adam karısını öldürmüş. Kimse bulamasın dıye Oturduğu Evin altına gömmüş.
Çoook eskilerden de bir tane bebek vakası vardı. Adam tcvz ettikten sonra bebeği tandırda yakmıştı. İşte böyle vakalar sonradan ortaya cıkıyor. Bir tanık olmasa güvenlik kamerası, parmak ızı ,otopsi daha da çoğaltılabilir. Epstein olayına kanımız dondu ama bunu çok eskiden yaptıklarını duşunun. Biz sadecee simdi duyuyoruz.Yusuf Güney de demişti bunu. Cocukların kanını içiyorlar dıye

Ayy az önce bu olayları düşünüyodum çocugu nasıl öğretirim ne yapmalıyım falan diye bir yandan da emziriyordum oğlum bir sıçradi onun sıçramasına bende sıçradım amaa aklım çıktı normalde korkmam ama boşluguma mi geldi ne oldu

1 Like

Kimse inanmıyor hatta dalga geçiyor birde uyusturucu testi pozitif çıktı ona bagladilar ama adam doğru şeyler söylüyor bir çok şeyi görüp hissediyor

1 Like

O değil de bu olaydan sonra aklıma takılan Gazze’de o kadar savaşa zulüme ölüme felakete rağmen tekbir getirmekten asla çekinmeyen, başı yukarda dik bir şekilde Allah diyen bir toplumun bu sınavına bakıyorum , yaşadıklarına… bir de bu şeytanların yaptıklarına bakıyorum. Ve Türkiye’de ben müslümanım diyen bazı kesimin yaptığı caniliklere de bakıyorum. Uğrayacağımız gazaptan tir tir titriyorum. Ve korkuyorum ki biz gazaba uğrarken tekbir getirememekten. Bizi çok büyük bir felaket bekliyor. Allah bizi sakınsın . Çoluğumuz çocuğumuz bu gazaptan muaf olsun. Gazzedeki çocukları görünce yaşayacağımız sınavdan çok korkuyorum. Dünyanın sonuna doğmuşuz. La ilahe illAllah

1 Like

Ayyy amiiinn gerçekten öyle gazzedeki insanlara bakıyorum yaslisindan çocuguna hepsinde iman dolu bizde müslümanız diye gezinelim Allah’ım iman gücü versin

1 Like

Neyi silmek istiyorsun?

1 Like

Mesajlaştıktan sonra tüm konuşmayı sılmek istiyorum.

Bu maalesef imkansız.

1 Like

Neden imkansızki benimde silmek istedim msjlar var

Silmek istediğin mesajları bayrakla bildir bakalım

Bayrakla.bildire basınca da olmuyor üzgünüz felan diye yazıyor tamamen silinme özelliği eklenemezmi acaba

1 Like

Çocuklarımıza sahip çıkıcaz. Hastanelerde bile doktor istedi diye körü körüne her şeye tamam demeyeceğiz. Bunların her yerde elleri kolları var. Her şeyi sorgulayacağız araştıracağız. İsteyen istediği kadar rahatsız olsun hiç önemli değil. Aklımızı kullanmaktan başka yol çare yok. Rabbim evlatlarımızı korusun. Bundan bi kaç ay önce başımıza gelen olayı anlatacağım size. Oğlumuz rahatsızlandı hemen kendi doktorumuzu aradım. Bize bi ilaç ismi verdi bu ilaç iğne olarak yapılacaktı. Bizde yakın hastanenin aciline gittik bu iğneyi yaptırmak için. İlacı da özellikle markasına kadar özenerek eczaneden kendimiz alıp götürdük , doktorumuz ne dediyse. Hastane de hemşireye ilacı verdik bacaktan yapılacak bir iğne. İğneyi tam vuracakken ilaç dondu içinde. İğneyi çocuğa soktu tabi ama ilaç gitmiyor. İğneyi çıkardı ilacı bi salladı tekrar soktu yok gelmiyor tabi ilaç iptal çöp oldu. Sonra odadan çıktı 5 dk sonra elinde bir ilaç kutusuyla geldi. Kutu aynı bizim ilacın kutusu gibi benziyor yani ama benim içim bi an tuhaf oldu hemşireye dedim ki ilaca bakabilir miyim gösterdi ilaç ismi başka. Dedim bunilaç bizim getirdiğimizden değil dediki onun muadili falan dedim yapmayın doktorumuzu arayıp göstereceğim ne derse o. Doktorumuzda bu konularda çok hassas ilaç sevmeyen bi doktor, kendisi ne dese içim rahattır. Sonra aradık ilacı attık dedi ki bu ilaç aynı değil bu olmaz. Tabi eşim çok sinirlendi hemşireye bağırdı çağırdı. Siz nasıl böyle bişey yaparsınız eşim farketmese çocuğumuza yanlış ilaç yapacaksınız. Bu nasıl bi sorumsuzluk falan ortalık karıştı. Hastanede bilindik iyi bir hastane bu arada. Yetkili falan çağırdı eşim tabi. Özürler falan eşim dediki ne özrü bunun özrü mü olur bi insan canı bu. Neysr hastaneden çıktık dua ediyoruz tabi eşim dedi nasıl aklına geldi dedim bilmiyorum bi an içime doğdu sanki bakmak istedim. Sonra arabada onların getirdikleri ilacı farkettim bizde kalmış o kutu kutunun üzerinde bir etiket var ve etikette şöyle yazıyordu “dikkat, benzer ilaç” ne olduğunu anlamadık tabi ama normal bir şey olmadığı kesindi. Neyse iğneyi o akşam yaptırmadan eve geldik sonra ki gün kendi doktoruna gittik o yaptı. Kendi doktorumuz hastane de çalışmıyor o yüzden gidemedik ona ilk önce, özel muayenehanesi olan bir doktor. Doktorumuz iğnesini yaptı ve dedi ki o hemşire zaten önce iğne yapma tekniğini öğrensin bu ilacın bir tekniği var eğer onu uygulamazsa ilaç donar. Zaten bunu bilmiyorsa işi bıraksın. Velhasıl doktor da olsa hemşire de olsa her şeyi kendiniz kontrol edin nolur gözünüzden bir şey kaçırmayın. Sonradan eyvahın anlamı olmuyor Allah korusun..