Eril enerjin mi yuksek dişil enerjin mi?

Dedigin gibi oluyor ev cok daginik olunca birisi geliyordu baba evinde ama kendi evimde telfon nedir biliyolararayip da geliyolar.

bende giymem oyle seyler ..beceremiyorum. dogal giyniyom oyle seylere para vermek saçma geliyor.

Kiz senin yorumunu yeni görmem şaka mi​:joy::see_no_evil_monkey:

Ben orta güzellikteyim güzele güzel denir . Guzel olmak da çok önemli birsey degil bana gore .Bakımlı olan kandinzaten güzeldir .

Önemli olan her ortamda auranin yüksek olması. Ortamın havasını değiştirmek .

Beni arayana kadar acmazdim . Beni arayınca canim ben disardaydum birdey mi oldu der olayi kapatırdım. Aklı başına gelir o zaman .

Esra ezmeciyi takip ediyormusun :grin:

Evet canim 3 yıldır takip ediyorum. Ben sadece canli yayinlarina bakiyorum ..arada bir story bakarsam bakiyom.Daha öncede tam hatırlamıyorsam o kadını sana önermiştim.takip et dediklerini uygula diye her dediğini yapmana gerek yok.

Doğrudur ama valla hatırlamıyorum genelde eril enerji dişil enerji aura vs dilinden düşmez de onun teknikleri fln var senden ondan bahsedince dedim acaba takip ediyormsun diye

Aramitorsa daha iyi işte çocuğunu al diğer odaya ses gidemeyecek bir yere çalsın dursun usanana kadar. :joy::joy::joy:Sana bir sır vereyim mi kargoyu haric kimseye kapi açmam. Üzerim açık oluyor üşeniyorum ustumu degistir kapıyı aç vs vs. .gelen haber versin niydem .çok ısrarlı bir sekilde kabi çalıyorsa ilk once eşimi ariyom o mu geldi anahtarı yok galiba diye o değilse yine acmiyorum

Ben severim oyle seyleri . Tek o değil int. Açar bir seyler dinlerim ..Her konuda din ,bebek gelişimi,makyaj nasil yapilir,cilt bakimi,giynis tarzı,frekans ,psikolog konuşmaları, ingilizce motivasyon videoları kurani kerim videoları dinliyorum dum bir ara hatta Hristiyanlık videoları da dinliyordum. Aklına ne gelirse o an ne merak ettiysem açar dinlerim ..

Ne güzel ya maşallah maşallah benm tuvalete gidecek zmnım yok şu ara :smirking_face:

Evet sen tam olacakta oyle birisin :smiling_face_with_three_hearts:

Tsk ederim tatlım ⚘️

İbni Sina bin reçetesi kendini kadınsı hisseden erkeklere 40 gün horoz eti yedirilir . Kendini erkeksi hisseden kadınlara ise 40 gün nohut yedirin demis

Benim de bazen eril enerjim yukseliyor. Pcos sorunum olduğundan testesteron fazla salgilandigindan libidom da düşüyor . Öyle hissettiğim zaman saçlarımı açarım makyaj yaparım dekolteli şeyler giyerim güzel kokular sürerim kremler . Altinlarimi takarım . Kendimi kadın olmaya zorlarim yani​:rofl: ama işe yarıyor

Peki sen habis sen kendini nasil hissediyorsun disil mi eril

Ay nurr allah iyiligini versin kiz cok guldum hahahah olayina su ipli gecelik muhabbettin.

Enerji artıran seyleri yapıyorsun nasıl gelmesin dişil enerji.:joy:pcos bende de var ya .

Ben onceden erildim.kufir eden babasının gömleklerini giyen hiç makyaj yapmayan erkek seyleri giyen asiri bakımsız ozguvensiz hiç bir şey öğrenmek istemeyen hep efkarlı olan sulu göz biriydim​:joy::joy:

Şimdi eril.enerjim gitti, disil enerjiyim geldi.

Arada eril olsamda disil yanım çok basar gibi .