Erkek anaları beni anladı 😅

Ya biraz gülün diye anlatacağım. :smiling_face: 4 aylık bebişim çoğu zaman hızlı davransam da altını değiştirirken dışarı yapıyordu. Bugün de tam yeni bezi koyarken yüzüne ve gözüne geldi şoka girdim :joy: hemen yıkadım hızlı bir banyo yaptık ama umarım bir şey olmaz yaa​:sweat_smile: sinirlerim bozuldu gülüyorum kaç dakikadır :sweat_smile: yalnız değilim de mii? :sweat_smile: var mı bendeki versiyondan başka? :sweat_smile:

2 Beğeni

Benim ki kac kere kendi çişini icti öyle :smiling_face_with_three_hearts: hiçbir şey olmuyor​:sweat_smile:

1 Beğeni

İçti mi aman Allah’ım :sweat_smile::joy:

Anne sütü içen bebeğin sütü haram değil derler canım hwr yere iseyebilir​:grinning:

1 Beğeni

Benimki de çok defa işedi yüzüne bir sey olmaz :grinning:

1 Beğeni

Çok kez yaşandı :joy: Bende hemen şöyle bir anımızı anlatayım bebişimin altını koltukta değişiyordum pamuk ve krem almak için yere eğildim kalktığımda oğlumun ağzı burnu su içindeydi ve öksürüyordu eşime seslendim hemen koş gel oğlan su kusuyor diye :joy: eşim koşa koşa geldi bebeği çevirip sırtına vurmaya başladık oda bana inanmıştı Bianda aydınlanma geldi birbirimizin yüzüne bakıp gülmeye başladık :joy: olay anında neler geçiyor ama aklımdan bu bebek su içmiyorki nasıl su kusar saframı kusuyor acaba safrada yeşil olmazmı diye olabilecek tek ihtimali düşünmeyip olamayacak herşeyi düşünmüşüm :joy:

1 Beğeni

Ayy çok güldüm şaka gibi :joy::joy:

1 Beğeni

Benim oğlumda öyle hemen alelacele atını değiştireyim diye acele ediyorum ama hemen yapıyor her yere :joy:

1 Beğeni

Bazen tam açarken salıyor hemen bezi kapatıyorum geri… bende hep doktor muayene ederken iserse diye çok korkuyorum​:sweat_smile: doktorun üstünü basini sedye falan dusunemiyorum

1 Beğeni

Aman aman çok fena bir an olur ama komik bir anı :joy:

1 Beğeni

Aynen bende korkuyorum o yüzden doktor muayane ederken açmasıyla kapaması bir oluyor sen işeyeceksin galiba diyor hep hemen kapatıyor :joy:

2 Beğeni

Bizde oyleydik ilk zamanlar şimdi anlıyorum hemen geri kapatıyorum bezini çişini yapınca alıyorum ama eşim anlamıyor geçende altını alırken baktım çocuk işemiş yerler niye ıslak diyorum sonra bir baktım çocuğun kasık tarafida ıslak dedim e bu işemis hangi ara diyor :joy:

1 Beğeni

Afedersin de ağzıma geldi yani :woozy_face:

Benim ilk oğlum olduğunda acemilik var hani 3 4 aylıktı eşim ise gidiyordu onu yolcu ediyim dedim altını açtım az havalansin diye içerden öksürme sesi geliyo bı gittim bacaklarını kaldirinca kendi yüzüne doğru isemis hemen sildim heryerini :joy: şimdi anlatınca nasıl gülüyorlar

1 Beğeni