Kızlar oglum 9 aydan itibaren mama sandalyesine koydugum an haz almaya başlıyor oturak kısmı orasına degıyor sonra başlıyor ılerı gerı yapmaya cok erken değilmi bedenini tanıması ıcın artık oturtmamaya calisiyorum yoksa hemen gülüyor seviniyor yapıcam dıye ![]()
Bez var sonuçta bezden beri hissedemez. Cinsiyet keşiflerine bile 3 yaşından sonra başlıyolar benim bildiğim. O oyun oynuyodur
Market arabasında da aynı seyı yapıyor anlamadım
Belki de kaşıntısı vardır onu bi doktora danışın isterseniz
Kasıntı olsa yerde de yapmaz mı sürtünme hareketini görünürde de bısey yok keske burda video paylasabılsem de görsen ![]()
Seninki baya erkenci o zaman ![]()
![]()
Vah halime vahhhh ![]()
Kız çocuklarında da erkek çocuklarında da, çocukluk mastürbasyonuna mama sandalyeleri sebep olabiliyor maalesef. Uzmanlar çok söylüyor bunu. Bizim mama sandalyesinin bacak arasına gelen kısmı çıkarılabiliyor, sizde de mümkünse çıkarın.
Bızımkı sabit 2 gundur yerde yedırıyorum mecbur oda zor oluyor
Benim de oğlum 13 aylık ve sünnet olduğundan beri oluyor. Bazıları ilgisizlik diyor bu duruma bazıları sünnet, bazen bezin havasız birakmasindan olabilir diyorlar. Can sıkıntısı, uykusuzluk, keşif her şey nedenmis. Ben de çözüm arıyorum ama maalesef özellikle uykulardan önce rahatlamak için yapıyor. Ne yaparsam yapayım Bir çözüm bulamadım. Doktor normal olduğunu dikkat dağıtabilecek şeyler yapmak gerektiğini söyledi. Ama bu duruma çözüm bulan varsa lütfen bizi aydınlatsin.
Duygu seni benim oglusu gorsen ne yapiyor o bi zaman oyle sonra geciyor
Kesif yeni seyler ogreniyor her gecen gun ve keyif ve haz amavli yapyior bunu gecer yani
Kizlar konu disi ama tekrar post acmiyim dedm benm oglanin pipisinin ucu beyaz bisi war gibi 13 gunluguz sizinkidede oyle bisey warmiydi
Sımdı babamız baktı vidalıymış döktük bızde oturturken bır heyecan yaptı
sonra baktı bişey yok çok şükür artık mama sandalyesinı kullanıcam tesekkur ederim fıkır için ![]()