Kızlar yeğenim 17 yaşına girdi doğum günün e güzel bi parfüm alayım dedim ama hiç bilgim yok erkek parfüm hakkında. Bildiğiniz güzel bi koku var mı gençlerin tercih ettiği.
Gençler neyden hoşlanır bilmiyorum ![]()
Zara Gold ve Zara silver kokuları harika
Bargello 709 eşim 2 senedir kullanıyor ![]()
Altınyıldız sol üstteki üçlü seti içeriğine bakarak eşime almıştım çok iyi çıktı eşim de beğendi. Lakin 17 yaşındaki erkek için ağır gelebilir. ![]()
17 yaşında olnasa burberry klasik derdim
aşığım o kokuya. Ama saat gibi şeylerde alabilirsin bence
Parfümde Oriflame nin parfümleri çok güzel bi zamanlar katalog işiyle uğraştığım için çok satıyordum düşünürsen bakabilirsin eclat toujours. Posses falan çok satılan güzel parfümlerdi biraz pahalı parfüme göre ama çok hoş kokular en çok onlar satılıyordu. Diğer markalarda Bargello serileri de güzel ![]()
Hanımlar teşekkür ederim hepinize LCW da parfüm satılıyor mu hiç farketmemişim işte ilgi olmayınca tavsiyelerinize gidip bakıcam LCW ya . Benim eşim alerjik bi insan hiç parfüm falan kullanamıyoruz bana da kullandırtmıyor. Kızıma bile dalın kolonyaları falan sıktırmıyor. O yüzden parfüm konusunda cahiliz ![]()
Oriflame ürünleri başka sitelerden alabilir miyiz sadece oriflameden mi alınıyor
Set fikri hoşuma gitti
Trendyoldan bakabilirsin orda daha uygun olur hem