Hanımlar 2 ay 20 günlük olan bebişim iki gün önce elimi tabiri caizse kemirdi.
Resmen aşk yaşıyor parmağımla o kadar rahatliyor ki diş etlerine masaj yapınca.
Ve salya başladı.Fakat kızarıklık yok ya da ben anlamıyorum Forumda arattım,erken diş çıkaran bebekler varmış,kilosunu etkiler mi bu durum?
Üzüldüm böyle olmasına,kilosu biraz azdı bir de diş çıkarma olursa enerjisi o yöne gidecek gibi geliyor.
Nedir bu erken davranmanın sebebiVar mı erkenden bu durumu yaşayan aramızda?
Bizimde 2 aylık başladı salyalar kaşınma ve kemirme isteği şuan 4.aya girmek üzere daha çıkmadı hemen çıkmıyor belirtiler olsa da merak etmeyn
Teşekkür ederim bilginiz için.
Süt azalmam olmuştu,toparladım derken bu kaşınma,huzursuzluk salya eklendi ve iştahı kapandı gibi gözlemledim.
Çok erken ,önümüzde standartlara göre 3 ay var en azından.Umarım erkenden patlamaz dişleri
Rica ederim kesinlikle öyle umarım çok zor olur süreç hepimiz için erken çıkması iyi değil ağrı konusunda
Bizimde 1,5 aylık başladı salyalar elini ağzini tutmalar şu an 4 aylık ve nerdeyse iki elini birden sokuyo ağzina damaklari da beyazlamış daha kontrolüne gitmedik ama aşıya gittiğimizde ebe hanım erken çıkabilir demişti siz sakin ellemeyin yamuk çıkabilirmiş dişleri ağrı ve ateşlenme olursa kilosunda azalma olur yada kilo alamayabilir demişti endişelenmemizi söyledi
5.ayımıza gireceğiz hala diş çıkarmadı.Ve hala huzursuz,iştahı kapalı.5.ay kontrolunde doktora gittiğimizde soracağım bu elleme yamuk diş çıkar mevzusunu,çünkü babamda beni uyarmıştı:)
Ilk cocugumda diş ne,ağrısı ne bilmiyorduk ama bu bebişte 3 ay olacak zorlandık.
Tek jel aldık o da etkili olmadı.Rahatlaması bizim icinde önemli artık,huysuzluk istahsizlik ates salya her olumsuz durumu yaşıyoruz malum.Tesekkur ederim yanıtınız için
Gerçekten çok zor insanın bebeğini o şekilde görmesi tez zamanda çıkar inşallah her şey düzelir diş kaşıyıcisini dolapta biraz soğutup verin isterseniz belki biraz fayda eder yardımcı olur mu bilmiyorum ama annem kardeşime pırasayi bütün olarak vermişti onu ağzına aldikca rahatlamıştı kardeşim hiç ateşlenme falan da yaşamadı yanlış bilgi vermek istemem ben sadece kendi deneyimimi anlatmak istedim
3 aylıktı bizimde kaşınmalar başlayalı 3 buöuk aylıkken adeta pik yaptı ağrılar ağlamalar ve ağız suyu sonra 4 buçuk aylıkken çıktı dişimiz çok şükür
3 Ocakta yazmışım, 9 mart oldu hala değişiklik yok bizde.Maşallah belirtileri başlayıp kısa süren hazırlık aşaması çok rahat oluyor.
Oglum 6 aylıkta çıkarmıştı hiç belirti yoktu salya harici.
Kızım 5 aylik olacak ama görünürde kızarma dahi yok.
Bir sürü diş kaşıyıcı aldık ama eli ve elimiz harici onu mutlu eden az sey var
Soğuk kompres uyguladık dediginiz gibi ici su dolu Dişlikle anlık rahatlama oluyor.
Zeytinyağında karanfil ezip verdim sevmedi,farkta göremedim.
Pırasa duydum,onu da yaptık kısa süreli rahatladı taze soğanın baş kısmını daha çok sevdi.
Zaten soğangiller familyasından ikiside.Rahatlatici özellikleri var.
Birbirimize fikir vermemiz cok güzel, tesekkürler tekrardan
Merhaba, anne sütünü dondurup onuda veriyorlar birde onu deneyin istersiniz
Rica ederim ne demek keşke gerçekten yardımcı olabilsek birbirlerimize
Meme reddi oldu bu ay malesef.Dişlerin etkisini çok erkenden yaşadı.
Yarın tetagil alacağız vermek istemesemde son çare onu deneyimleyecegiz.
Bizde de iç aylıkken başladı yoğun şekilde şimdi altı ay on gunluguz hâlâ dış falan yok
Biz tedagil kullanıyoruz jellere göre daha sağlıklı ve çok işe yarıyor uyutmadsn önce sürüyorum çok rahat uyuyor surmeyince gece on kere uyanıyor çok
Ben de tam tersi olduğunu düşünüp jel aldım.Nurse harveysin jeli işe yaramadı.
Osanit soruyorum sanıyorum toplatilmiş Türkiyede.Almanya menşeili daha güven vermişti.
Bugun alacağız tetagili de deneyimleyelim.
Dışarıdan müdahale etmek istemezdim ama iştahi kapandı kilo alımı düştü. Mecburuz yani.
Geç çıkması her zaman iyi diyorlar ama ,bu durumda süründürüyor bizi Teşekkür ederim cevabınız için
Tedagil kullaniyorum bir fayda göremedim bizde ek gida reddi var çok zor geçiyor 2 aydan beri belirtiler var 6 buçuk aylığız hala çıkmadı oğlum ağır geciriyor bu sureci
Rica ederim bize doktorumuz jellerin sağlıklı olmadığını önerdi tedagil daha doğal içerikli biraz pahalı ama
2 aylikda basladi salya elini agizina goturmeker bu ara isaret parmagini gevdeliyordiş mi cikqrcqk bilmiyom da ama 2 aydir boyle son zamanlarda daha cok yapiyor . Dis cikardigini huzursulugundan atesi 38 kadar gelebilirmis ama cok yukselmezmis . Uyuma sureleri kisaliyor ,hep kucak istiyor ,eller hep agizda ,aşırı salya ve huzursuluk olabilirmis .
Benim bebek acıyı seviyor ben bunu anladım.Tetagilin hiçbir etkisi olmadı desem
Iki kez kullandık ama rahatlama olmadı.
Yarın sabahtan tekrar deneyeceğim. Olmazsa taze soğan pırasa soğuk pres ile devam edeceğiz.
Her bebeğin tepkisi farklıymış tüh…