Vlla kızlar 45 kg kızım yani neyini beğensn sürekli zaten kızıyor kilo al diye 2 kg alsam mutlu oluyor smdi sevmiyorm zayifliigni diyor kızımda zayıf ya mesela bıktım artık diyor ben çeşit yemek tatlı yapıyorum ama yiyemiyorum öyle iştahlı yemek blmiyorum ya snra bgn diyor sizi seviyorum aman hehe dedm bende içimden görünüş olarak kg aldgm zaman guzellesiyorum ufff sıkıyor bunaltiyor ortama dahi girmek istemiyorum ya soğuttu soyutladi beni herşeyden snra yüzüme vurup vurup niye boylesin diyor bir de trip atıyor bana trip atma karı gbi bıktım artık ya diyorm
Gönül alma yok of tamm bundan snra böyle davrancam huyun niye böyle diyor heves mi kaldi bende
İki yakın kankam var onları bile evime davet etmek istemiyorum çünkü kilolular guzellikleri ortaya çıkıyor bense çöp gbym
Ay resmen psikolojik şiddet uyguluyor, ruhunu yaralıyor ve senin de psikolojik olarak kendini beğenmemeni düşündürtüyor kendini suçlu hissetmeni sağlıyor. Önemli olan onu seni nasıl beğendiği değil senin kendini nasıl beğenip, iyi hissetmen. Sen kendini böyle iyi hissediyorsan gerisi boş. Her insan kilolu olmak zorunda değil sende yapı olarak kilo alamayan birisin belli ki yani senin elinde olan bsey degil eşinin önce bunu anlaması gerekiyor. Zayıf insanlar beğenilmez, sevilmez diye de birsey yok. Peki ilk tanıştığınız zaman kilolu muydun ?
Ayniydim canm cevremdekiler zayifsin diyor mesela ama 155 boyum normal işte 5 kg alsam ymn ederim kg için daha neler diyor da buraya yazmak istemiyorum
Evet geçende ya bıktım artk ben böyleyim yeter dedim hayır diyor bgn de şey oldu parka götürdü çocuğu bitane kadın vardı kızıyla gelmişti kocasını tanıyor bu snra blmiyorum sürekli kafasını telefondan kaldırınca kadının olduğu yere bakıyordu snra ben eşime bakınca anladı mı blmyrm kafasını kaldırıyor dieyln önce ona Snra bana bakıyordu kadın ne tarafda dursa o tarafa bakıyordu sinirden kudurdum kadında bakıyordu bence bakıyordu ama eşim daha fazla ne tarafa giderse düşün benmi kuruntu yapıyorum bakıyordu ama smdi niye boylesin diyor
Canım daha sen kendine değer vermiyorsun güzel olduğunu düşünmüyorsn ama eşinin seni güzel bulmasını istiyorsn senin eşinden önce kendi kendine verdğn değerszliği sorgulaman lazım güzellik çirkinlik dış görünüş bunlar geçici yap iki güzel makyaj senin gibi olmayı isteyen çok kadın var madem kilo alamıyorsn var olduğun kilo ile güzel olmaya bak eşinden önce senin kendini güzel bulman lazım bazı insanlar var çirkin bile olsa enerjisi aurası dişiliği o kadar yüksek ki çirkinliği göze batmıyo bile seni bilmiyorum ama kendine ettiğin hakaretten belli kendini beğenmediğin geç aynanın karşsına güzelce bakımlan sen önce kendini güzel gör mutlu ol ondan sonra eşinin gözüne zaten güzel gelmeye başlarsın ama sen onun yanında sürekli vücut kusurlarndan bahsedersen adamın da bi yerden sonra o kusurların gözüne batmaya başlar sen dile getirdğn içinde eşin de dile getirmekten çekinmiyot bu da senin moralini daha çok bozuyo yapma kendine bunu
Ben asla kg dan bahsetmiyorum artk daha fazla giyime makyaja önem veriyorum onun için anlamı yk ooo ne güzel olmuşsun demiyor ne gerek var makyaja diyor köklü değişim de olsa kiloma takıyor ben sinirden şişiyorm diyor ben bıktım artk cvp vermiyorum ya
Canım senin eşin biraz memnuniyetsiz boşver onu kendine bak sen kendine değer ver seni manipüle etmesine izin verme kilo bu hop denince alamaz insan ya da veremez bende veremem mesela öyle aşırı kilom yok ama bölgesel olduğu için biraz vermek istiyorum olmuyor ama kafama da çok takmıyorum açıkçası eşim beğenmeyip bu şekilde laf etse de takmazdım. Görümcem hala sizde mi canım buzları tam eritememizin nedeni belki de hala odur çünkü ister istemez biraz mesafe oluyor
Allah yardımcın olsun canım ama sen kendini sevmezsen değer vermezsen sevilip değer görmezsin özen kendine makyajın kıyafetin saçın başın ne bileyim baştan Salma olma kendin için yap ama bunu inşallah düzelir herşey
Düşünmemeye çalış canım kendine bak sende onu eleştir kız ne bileyim şuran şöyle buran böyle de şöyle olsan daha iyi olur de buran böyle olsaydı daha hoş dururdu vs de ne bileyim belki öyle anlar hatasını
Kadın belki eşinin baktığını fark edip rahatsız olduğu için bakmış olabilir, tabi eşinden dolayı sende kuruntu yapmış olabilirsin. Senin kafanı karıştırmak istemem ama bnce senin yanında başka kadına bakıyorsa sen yokken de çok rahat bakıyordur. Senin yerinde olsaydım kadına baktığını gördüğüm zaman kocama bi tane geçirirdim, eve gidince de afedersin ağzına ederdim. Sende eşine onun sana yaptıklarını yap. Baktın onda da anlamıyor ne derse desin duyma. Gerçi simdi de duyup canını sıkma. Önce kendin için bakımını yap kendini iyi hisset. Eşinin lafına bakıp kendini çirkin hissetme.
Bakıyor zaten ah keşke dün ağzına tükurseydim bide o tarafa bakıp snra bana mı bakiyon derdim tabi derdi ne sacmaliyon pskoljin bozuk senin diye smdi knsmuyorjm onla derdin ne manyk msn diyo gitti salonda uyudu bende hata niye yuzune vurmdysam smdi söylesem ortaya alev atmış gbi olurum tekrar aynı hareketi yaparsa o zaman ağzına tukurcm onu bekliyorum. Bide triplenip kusmesi yokmu öyle soğuttu ki beni .
Bunlarin hepsi böyle. Benimkide ben kiloluyum diye beni zorbalar, yemeyi azaltmaya dusunmuyrmusun çok yemek yiyirsun, hic kendine aynada baktin mi nasil olmuşsn. Nezaman kilo vereceksın nezaman diyet yapacaksın vs
Manyak kendisi bi de sana manyak mısın diyor. Bi daha yaparsa tükür tabi susma haklı olduğun yerde hakkını savun. Bu şekilde davranmaya hakkı yok. Erkeğin trip atanı da hiç çekilmez
Öyle insana da ne yapsan yaranamazsın. O yüzden ne derse duyma canını sıkma. Ne yapmak istiyorsan kendin icin yap. Kendini iyi hisset sen önemlisin , değerlisin ve her halinle güzelsin