Kızlar yha sizden başka yazacak kimsem yok akıl almak istiyorum sizden. Bundan 6 ay önce eşimin yeğeni 50 bin istedi kaç güne kalmaz veririm dedi vermedi. Geçende dayısının oğlu 20 istemiş vermiş. Bunun gibi bi kaç örnek var. Yani tamam yardımlaşmak güzel ama bazen giden geri gelmiyor bizimde hayatımız masrafımız çocuğumuz var istemiyorum açıkçası versin bunu da dile getiriyorum bana diyor ki ben kime ne vereceğimi biliyorum. Geçen de kuzenine atmış mesajlarından gördüm. Acaba gördüğümü söylesem mi niye verdin desemmi ![]()
Haklısın Aybike aynı dert bizde de var. Ama münasip dilden anlamıyorlar
Evet buna katılıyorum. Borca sokmk gerekiyor ödemeye kafa yorsun başka bir şey düşünemesin
bir tane bardağın fazlaysa onu kır derler ya ![]()
Valla ben olsam asla dilim durmaz isterse kıyamet kopsun kavga ederim sonuçta bu para ortak yani eşlerimiz bizler için çalışıyor Tabikide sorması lazım sana çoluğunun çocugunun rızkını böyle dağıtmak ne ya ben bu konuda şanslıyım kocam şeytan ailesine vermez ne para ne arabasını kolay kolay vermez asla çünkü hepsinin gerçek yüzünü gördü sadece kayınbabamla aralarında ufak tefek para alışverişi olur ondan da haberim olur karışmam ben büyük miktarda para kolay kolay kimseye vermez sormadan da yapmaz
Bizde de tam tersi eşim insanlardan borç alıyor. Bazılarını biliyorum bilmedigim vardır eminim. Kimseye borçlu kalmamak için sürekli her ay eşimi sıkıştırıyorum kimseden borc aldın mı, bir yere borç yaptın mı söyle lütfen ödeyelim diye. Çünkü eşimin huyu parası cebinde durur borcunu odemez. Bu huyundan nefret ediyorum. Ben de tersine nefret ederim borctan. Borcunu veriyim kendi ihtiyacim önemli değil dursun kafasindayim. O da tam tersi kendi keyfimizi yapalım borç dursun ne olacak kafasinda. Ah herkesin başka dert işte.
Sizin durumunuz daha zormuş bu zihniyetin hiçbir kabul edilir yani yok gercekten maşallah es olarak sizin bunun farkında olup rahatsiz olmanız güzel düşünce şekli herkesin bi başka hakkaten anlam veremiyor insan