Kızlar yha sizden başka yazacak kimsem yok akıl almak istiyorum sizden. Bundan 6 ay önce eşimin yeğeni 50 bin istedi kaç güne kalmaz veririm dedi vermedi. Geçende dayısının oğlu 20 istemiş vermiş. Bunun gibi bi kaç örnek var. Yani tamam yardımlaşmak güzel ama bazen giden geri gelmiyor bizimde hayatımız masrafımız çocuğumuz var istemiyorum açıkçası versin bunu da dile getiriyorum bana diyor ki ben kime ne vereceğimi biliyorum. Geçen de kuzenine atmış mesajlarından gördüm. Acaba gördüğümü söylesem mi niye verdin desemmi ![]()
Eşlerden biri diğerinden para saklaması ya da aile tasarrufu içinde olan bir paranın taraflardan birinin haberi olmadan verilmesi hem dinen uygun değil hem de suç diye biliyorum . Evinizin nafakasını size sormadan vermesi veya habersiz olması hiç hoş bir durum da değil en iyisi deyin bir daha da yapmamasını isteyin artık münasip bir dille
Haklısın Aybike aynı dert bizde de var. Ama münasip dilden anlamıyorlar
Valla bizde de olmaz diyemem ama ben duymadım var mıdır o da Allahla eşimin arasında bunu da çok iyi bilen biri dese sorun değil yarın benim ailem de dara düşse bende yardım etmek isterim ee bu da eşimle olacak bir şey tabi … Ama velakin pek takılmıyorum eve dediklerimi alıyor gideceğimiz yere öyle böyle gidiyoruz ötesine de karışmıyorum az çok da böyle olunca aslında erkeği borca sokmak lazım ay bize bi dondurucu lazım deyip ev işine az dahil edip taksitlendirme yapmak en güzeli . Aman bunla idare edeyim kafasında olunca sağa sola para veriyorlar öyle ben öyle yapıyorum
şu 4 senelik evlilik hayatımda en son neye taksitlendirdim dersem de kendime kilo vermek için bisiklet aldırdım başta yok mok falan demişti 6 ayda biraz azim de gösterip öylelikle aldım şimdi onun taksitinde
Evet buna katılıyorum. Borca sokmk gerekiyor ödemeye kafa yorsun başka bir şey düşünemesin
bir tane bardağın fazlaysa onu kır derler ya ![]()