Merhaba çok özledim burayı eşime biraz ısrar edince izin verdi unutuldummu bilmiyorum![]()
Ayy hoşgeldin aklima geldin benim ama ramazandan dolayı gelemiyorsun sanmıştım bende
Dayanamadım geldim çünkü bebegimle ilgili çok şey ögreniyorum burda bişey yaparken şüpheye giriyordum
Sen kimdin ya unuttum ben ![]()
portakaaaall benim kutsyım ameliyat oldu![]()
Yaa olucanı biliyordum zaten ama sanki daha erken tarihteydi çok geçmiş olsun durumu nasıl şimdi ![]()
Evet canım erkendi de grip oldu ertelenmişti . Sağ ol canım iyi şimdi uyuyor![]()
Hastanede mi evdemi
Sabah çıktık eve canım. Dün oldu yattık o gün bugün çıkış veridler . Sen neler yapıyosun büyüdü mü Ali’miz
Diş çıkarıyor çok huysuz 6 aylık olucak heşeyi kusuyor alt iki diş çıktı üstlerde şiş anam aglıyor hergün ve daha dönemiyor bu duruma çok canım sıkılıyor desteksiz 5 dk oturuyor ama kendi başına
Hoşgeldin canım unutulmadın senin gelmeni bekledik ![]()
Geçmiş olsun canım benimde kasık ameliyatıyla sünneti bir olmuştu biraz yorucuydu ama geçti çok şükür ![]()
Bence gayet iyi canım hiç endişe etme oğlum 7 ay 2 günlük bu iki haftadır dönmeye başlamış biraz ağırkanlılar bizimkiler![]()
Emekliyor mu
Teşekkür ederim ![]()
Hayır maalesef emeklemiyor ayaklarından destek alınca gidiyor o kadar kendinden görmüyor sanırım kıymetini biliyor annem zaten her yere beni götürüyor diyor![]()
Hoşgeldin uygulamanin cimcimesi![]()
Teşekkür ederim sinem Ablacım resmi kaldırmışsiniz![]()
Daha bu sabah seni düşünüyordum bnde daha başılğı olur okumaz senin olduğunu tahmin ettim ve sevindim gerçekten gitmen de kendimi suçlu hissediyordum iyi ki geldin umarım burası senin için de bebeğin için de çok iyi faydası olur size canım![]()
Hos geldin genç güzel anne valla burda okadar alişmişimki hepinize kim yoksa belli oluyo cok sevindim gelmene ![]()
![]()
Portakal hoşgeldin canimm, maşallah Aliye dışı bile çıkmış . Daha bizde gözüken bir şey yok ![]()