Eşimi ikna ederek geri döndüm

Ailenin en acemisi bana daha uygun​:joy::cherry_blossom:teşekkür ederim​:two_hearts:

Teşekkür ederim bende çok zorlanmıştım o zaman bide benimki 41 günlüktü diye çok yorucu geçti atlattım çok şükür pansumanını atlatma canım inşallah tez vakitte şifasını bulur​:smiling_face:

Olsun. Seni aramızda görmek çok güzel. Ztn Ramazandı hastalıktı çoğumuz girmiyorduk pek.

2 Beğeni

Hoşgeldin Portakall :smiling_face: seni gördüğüme sevindim, umarım bundan sonra her şey yolunda gider.

1 Beğeni

Öyle pansuman dikiş yerlerine batikon sürüyoruz pipiye krem sürüyoruz ama böyle sargıya falan sarmıyoruz onu söylemedi açıkta bıraktı Dedi daha çabuk iyileşir dedi sen sarıyor muydun sargı kullanıyor muydun

Teşekkür ederim​:face_blowing_a_kiss::two_hearts:

Bebeklere göre olan pankekler cnm büyüklere yapılan değil 1tane yumurta beyazına alerjisi varsa sadece sarısinı koy bir tatlı kaşığı muz bir tatlı kaşığı tuzssuz peynir kıvamını alana kadar biraz buğday nişastasi yarım tatlı kaşığı has yağ karıştırıp.iyice ez yemek kaşığı ile.kucuk küçük tavaya koyup yap​:smiling_face_with_three_hearts:birde sürekli cıvık mamalara alıştırma ilerde pütürlü yemeye zorlanabilir

1 Beğeni

Ayy yerim onu yaa zorlu sürtünüyorlar :heart_eyes:haaa gayret çıkaracaklar diyelim​:rofl:

1 Beğeni

Hm anladım denicem yarına pütürtü ağzına gidince hemen kusuyor ama

1 Beğeni

O zaman sen biraz daha bekle cnm 7aya yaklaşınca verirsin

Bizde ilk iki gün hastaneye gidip pansuman yapmamızı söyledi doktor sonra biz kendimiz yaptık pipisi açıktı sadece Krem sürdük günde 3 defa ameliyat yeri ise kapalıydı sürekli batikon sürüp tekrar kapatıyorduk 5 günden sonra da pansumanı açtık zaten ameliyat yerinin zaten ilk 5 gün banyo yasaktı sonra yıkamaya başladık

1 Beğeni

Sağlıklı olsunlar geç olsun güç olmasın inşallah :slight_smile:

1 Beğeni

Hoş geldın unutulmadın hıc oyle sey olurmu :rose: eşin biliyormu formu neden ızın vermıyordukı

1 Beğeni

Hoşgeldin canımm

1 Beğeni

Onun kimseye güveni yoktur insanlara fln güvenmiyor değişik bir düşüncesi var onun için de burada erkek oldunu düşünüyor ondan dolayı bu arada ben eşime burda konuşulanları bahsetmiyor oda girip bakmıyor ama buraya yazdımı biliyor böyle bir uygulama oldunu biliyor

Ooo hoşgeldin portakal sevindim gelmene​:heart:

1 Beğeni

Anladım canım . Bizimkini direk açtı yolladı pansuman yapma dedi sadece batikon ve pipisine merhem. Bişey olmaz heralde inşallsh yani

Bizimkide dikişine batikon pipisine Krem başkada birşey yapma dedi çok şükür bizde olmadı inşallah sizdede olmaz canım

1 Beğeni

@Kuti ogluşun nasıl oldu

2 Beğeni

:cherry_blossom::cherry_blossom::bouquet:teşekkür ederimmm

1 Beğeni