Eşimi istemeyerek kıskanıyorum nasıl engel olucam?

Normalde 3 kişi 2 erkek bir kız çalılıyorlardı birş izinliymiş ikisi kaldılar arabada . Ofiste vs olsa kısknamam ama geceli gündüzlü işi sinir oluyorum içten içe . Bide sabah eşim uyumuştu bi yerde uyanamayınca kız uyandırmak için aramış . Sana mı kaldı yani

Eşin evdeyken mi arayıp uyandırdı

1 Beğeni

Hayır işteyken . Eşim erkeklerle bi yerde ıyuyodu kız arabada uyuyomuş . Eşimin de hiç uyuyakldıgını bilmem . Seni niye aradı deyince birde uyandırmak için dedi . Onca erkek sanki orda uyuyakladı da kıza kaldı aramak iğrenç ya . Laf söyleyşnce de şimdi tribe girdi resmen odada

Beraber calisiyorlar bi yerde takim arkadasi sayilirlar, bi kadin degil de arayan erkek olsaydi ayni sekilde dusunur muydunuz lutfen o acidan bakin. Ayni sekilde o uyuyakalsa belki esiniz de onu arayacak uyandirmak için, çünkü ikisinden birinin bi yanlisinda muhtemelen ustlerine karsi beraber sorumlu olacaklardir o yuzden art niyet olabilecegini asla dusunmuyorum bu olayda, siz de gonlunuzu ferah tutun.

1 Beğeni

Siz kısknamaz mıydınız gündüz arabadalar sürekli illaki beraber yemek yiyip içiçekler sohbet edecekler miğdeme dokunuyor düşündükçe

Genc, guzel ve akilli bi kadindan bahsediyorsak evet kiskanirdim ama mumkum mertebe bunu ciddi bi sekilde esime yansitmamaya calisirdim. Belki sakayla karisik laf carpmalarim olurdu ama kiskansam bile esime olan guvenimden oturu bunu mesele haline getirmezdim. Hatta esimin 2 calisma arkadasini varsa eger partnerleriyle beraber yemege davet ederdim, boylece aralarindaki diyaloğu da gormus olurdum, icim daha rahat ederdi. Ha baktim kadinin tavirlari rahatsiz edici ve seviyesiz, o zaman esime bu konuda degisiklik yapmasi icin ciddi bi baski uygulardim.

Bayramda da ellerimden öpüyorum şefim diye mesal atmış siniriö bozuldu . Evilisim . Daha bir ay olmuş mesaj atmak nedi . Eşimde kibar kız diye konuşmamzmlık yapmayayayım demez saygı gösterir . Susucam artık . Bi ara aynı ortama gelirsek bakayım nasıllar

Yani bence de ellerinden opuyorum seklinde bi mesaja gerek yok, illa bayram kutlamasi yapacaksa ailenizle beraber iyi bayramlar gecirmenizi dilerim vs seklinde bi mesaj atmasi evli bi insan icin daha dogru olurmus, ya da sizin ve esinizin bayramını kutluyorum falan yazabilirmis yani sahsen ben de calisan bi insanim, ofiste beraber calistigim evli erkek meslektasimla konustugum vakit telefonu kapatirken bile esine selamimi iletirim, kaldi ki aile gibi olduk artik esiyle arkadas gibiyim yanlis da anlamaz hicbir sekilde, yine de ozen gosteririm. Yasi biraz genc ve olgunlasmamis birisi herhalde, esiniz mesafeli ve ciddi olursa zamanla o da ayni tavirda yaklasacaktir emin olun.

1 Beğeni

Bende mesajı görünce böyle bir kişilik olultı zaten . Bende çalışan biriyim ortamımda erkek var ellerinden öpüyorum ne dmeek ya . Kendini bilmiş biri değil kendşne sakınan bir kıza benzemiyor cıvık biri ama çok da bilmişin teki . Bi saçma hareketini de görürsem yazdıgı mesajı herkese söyleyeceğin ve kızı uyaracagım yabi artık

Eşime de kızdım heri iyi bayramlar yazıp gülmüş

Yazdigi mesaji herkese soylemeyin bence baskalarini dahil etmek sizi kotu gosterir. Bu arada esinizle yas farklari fazla mi yoksa tamamen laubalilik olsun diye mi boyle bi mesaj atmis?

En fazla 3 yaş vardır . Bazen abi bazen şefim diyor sanırım . Salak salak emojiler koymuş birde

Ellerimden öpecek yaşta değil yani gevşek

Anladim o zaman tam dediginiz gibi gevsek birisi demek ki. Sizin yapmaniz gereken sey esinizden her zaman ciddi ve mesafeli olmasini istemek, esiniz hic yuz vermez hatta birazcik ters davranirsa bu sekilde gevsek davranmayacaktir artik. Kabalik etsin demiyorum ama mesela boyle bir mesaja gulerek cevap vermek yerine daha resmi bi sekilde cevap verebilirdi mesela.

1 Beğeni

Evet katılıyorum :+1: biraz daha uyarıcam bakalım

Is arkadaşı sonuçta normal ama normal de olmayabilir o yüzden gözlemle biraz yanlış birsey varsa o zaman farklı davranırsın. Ama şuan için de eşini uyarman gerekiyor rahatsız olduğunu bir daha bu şekilde görmek istemediğini söyle.

Anladigim kadariyla esiniz polis memuru buyuk sehirde yada polisin alt dallari . Benil esim.de polisin alt dalinda calisiyor . Ve 3 tane polis kiz var hepsi de esimden bir kac yas buyuk ama aralarinda taş catlasa 3 veya 5 yas oynar esim evli olana da abla der evli olmayanada . Beni de tanistirir gordukce konusuruz fln art niyeti once esinde ara cunku buna o musade ediyir en basit mesajlarinda cok fazla art niyet ararsan esinle konus . Sosyal.medyasina bak takiplesiyorlar mi sende o kiza takip edebilirsin.

1 Beğeni

Evet polis büyük kıs arkadaşları ile vebde tanıştım bu zamana kadar o kozlardan bi mesaj görmedim doğumuna geldiler geçmiş olsuna bu kız elimden 3 yaş falan küçük . Mesajı şaşırttı. Eşimde dediğim gibi kız diye çok mesafeli duracak biri değil . Kötü niyetli de olmayarak herkesle arası iyi olan tiplerden . Tepki verdim sabahtan beri odada şala gibi

1 Beğeni

Bu kızda çoğu polis arkadaşını takip ediyor hepsi birbiriyle samimi olmuşlar . Takipltiğini görmeyeyim desim . Aynı ofis işyeri neysede i kİsini aynı arabaya vermeleri çok canımı sıktı ister istemez samimi olacaklar

1 Beğeni

Tabiki de olacaklar esinin yerinde sen olsan sende bor zaman sonra samimi olacaksin onemli olan sınırlarıni cizmesi .