Bana çok triplisin 3 gün trip bir gün iyisin diyor napayim Allah aşkına gün boyu ben bu çocuğa tek başıma bakıyorum hiçbir şeye yesitemiyorum asker eve glmiyor tekim ne yemek yiyebilirim ne iş temizlik o kadar zor ki yarın sabah yolcuyuz köye adam sabah eve geldi hemen çıktı 5e kadar dışarda naptigini o da blmitor gelmiş bir saat uyumuş maça gitti ben evimi toplayın yemek mi yapayım valiz mi kaldirayk çamaşır bulaşık gelen giden bebeğin bakımı zaten şu saate kadar uyumadı bebek adam macta keyif yapıyor sabah olunca neden hazor değilsin diye bana bagircak gelmiş bide şu valizi hazırlamak çok mu zordu sabahtan beri napiyordun diyor bir kere de Allah razı olsun hem bebek hem iş yapiyorsun demiyor da böyle laflariyla mutsuz edip snrada triplisin diyor o kadar kırıldım mi kavga dahi etmek istemedim bunaldım bana pskolojon bozuk diyor gerizekalı nie bozuk olsun.
Ay hepimiz de ayni inan ki onlara göre biz yatarak bebek bakıyoruz. Kendimize ayırdığımız vakit bile yok
Ne kadar kırıcı işte bnm en çok da zoruna giden yaptığım yemeği oturup yiyememek çöp olması ondan sjra da bana zayifsin DIE hafilanmasi
Ay afedersiniz ama böyle adamlar baba olmayı hak etmiyor resmen. Allah razı olsun eşim yardım ediyor ama bazen banada işte ben hem çalışıp hem sana yardım ediyorum diye laf ediyor ağzına çakasım geliyor valla benim adamda sabah işe gidecem diye erken yatıyor aklı kesmiyor heralde ondan erken uyandığımı akşama kadar çocukla uğraştığımı ne kadar iyi olursa olsun erkek milleti bi tuaf valla
Afedersin ama şu yaşadıklarınızı öküze anlatsak o daha anlayışla yaklaşır, nefret ediyorum böyle erkeklerden Allah sabır versin
Aynen valla iki iş yapınca benim gibisini bulamazsın diyor bir de bana sürekli bu lafı en son niye sevgilin mi oyle söyletiyor sana diyorum ne alaka ne sacmaliyon diyor bulunmas Hint kumaşı kim çeker be böyle hayatı tek çocuk bir de iki üç çocuğu olan napsin bnmki de iş yapar hemde herşeyi ama yaptığı zaman yüzüne vurmak ne bende ona söylüyorum herkes de askerle evlenmez sen bnm kıymetimi bil diyorum para verince sanki ben parayı barlarda yiyorum eve harcıyorum napiyorum
Aman cidden uykumdan uyandırıyor gece hala noldu neden küstün diyor anlamayana napayım yaptığın tatlı çok güzel olmuş diyor zıkkım ye dedim yattım bende
Bence çocuk insanların gerçek yüzünü gösteriyor. Yani bir bebeğe bakmanın zor oldugunu bilmiyorsa biz kadınlar da buna izin veriyoruz. Neden gidiyor ki maça okuyunca yok artık dedim ben bebeği tek başıma yapmadım bal gibi de bakacak ben tek başıma bakamam hiçbir yere izin vermiyorum. Hadi gitsin bakalım. Burnundan getiririm. Yok öyle anlayış vardiyalı çalışıyor benim eşim evde olduğunda o çocukla ilgileniyor bazen işleri yapar temizliği falan. Beraber gezmeye gideriz onun harici ancak arabanın sıkıntısı olduğunda yada annesini hastaneye götürecek olduğunda gönderirim yoksa arkadaşlarıyla maç olsun aktivite olsun izin vermiyorum .
Ayy şu askerler senin eşinin rutbesi ne bilmiyorum ama eşim (nisanliyken ) komando astsubay olarak yaptı askerliğini de 1sene boyunca kafayı yedi kafayı 3ay eğitimde bir sürü kişi delirdi kendini Mehdi ilan eden arkadaşını yakan 9 aylık görev 500-1000hatta daha fazla asker eğitti muvazzaflığaa kaliyim dedi aslaa dediim gerekirse ayakkabı boya iyi ki kaldirmamisim kardeşim asker o asker ben kafayı yerdim adamı normal zamanda çekemiyorum askerden hiiiiç cekemezdim Allah yardımcın olsun seninde ben artık hiiç iş yapmiyorun isterse evi b.k götürsün çocuk uyuyorsa kendimi iyi hissediyorsam yapıyorum yoksa yapmıyorum sende yorma kendini yıpratma ilerde bu can bu bünye çok lazım olacak
Benim eşimde ne var çocuk bakmakta diyodu kolay fln fişman bi gün evdeyken verdim kucağına al dedim bakamıyorum gücüm kalmadı dedim 2saat sonra grldi özür dilerim diye yalvarmaya başladı şimdi napabilirim diye soruyor ben benimkinin gözünü azcık korkuttum da
Valla bende sabahtan beri burnundan getirdim ağzıma geleni soylettim hatta en iyi cevabım ona karşı sessiz kalmak o zaman kuduruyor yuzunee de vurdum
Özür dileme gibi huyu varmış demek ki o da bir şey erkekler için
Asker eşlerini çok rahat sanıyorlar gerçekten adam yok çocuk büyüt hele 1 ay evde yokken kızım parkta babasıyla oynayanlari görünce nasıl da bakıyor onlara ozeniyor vlla bgnnde eşime dedim sen ne işe yariyorsun da bana bağırma hakkı buluyorsun maça gitcek bağırarak çıktı eve geldi kizimn uyku saati bozuldu ona kızdı dedim sanane sen kimsin haddini bil sabahtan beri de knsmuyorm burnundan getirdim ben onla konusmayinca daha deli oluyor beni kafaya takma diyor dedim sen kimsin gözümde yksun zaten zoruna gitti madem kafaya takmicam o zaman umrunda da değil iste
Ayy valla çok zor gerçekten Allah sabır versin bacımm benim kardeş Şırnak’ta asker nişanlılık sürecinde eşim hiç yoktu yanımda 1sene boyunca adam kafayi yediydi az daha ben iyi ki kalmasına izin vermedim oda düşünün ce beni haklı buldu bir görev çıkacak Suriye ırak çocuk olcak yok hastalancsk yok çocuk babayı bilmiycek diye ama senin eşin yanında yani akşam zaten o kadar yoruluyon komutanı askeri derken gel evinde otur kafa dinliyceksen yap bir kahve al karını karşına kusura bakmada azcik eşin suçlu en iyisini yapmışsın valla
Allah hidayet versin eşlere valla
“Sevgilin mi öyle söyletiyor” demek yerine, “başka birini aramamdan bu kadar çok mu korkuyorsun bunu söyleyip duruyorsun” diyeceksin ki kafasına dank etsin.
Valla tüm adamlar böyle galiba benim ki tüm gün çalışıyor akşam sekiz gibi geliyor mecbur gelince veriyorum almasa yemek yiyemez ya o tutucak ben hazirlicam ya da ben tutar o hazirlar mecbur yoksa aç kalır neyseki çocuk aklı çalışıyor babasının motorunda İskenderunu turlamasak uyumaz sayesinde geziyorumda e uyutmaz yoksa gelir yemeği yer uyur bitti adamları da o kadar alistirmamak lazım sanki bakmasa tutmasa aç kalır yani