Esimle nasıl vakit gecirirm

Yok be İnan eşim hanimciydi ev işinde yardım ederdi artık laf etmesin diye galiba anca oturuyor boş boş hep bi üste cikma bağırma hani artk cevap vermek bile istemiyorum

O zaman liste yap kızı yolla alışverişe. Duzgun almazsa kocana de ben hangi birine bakayım diye. İş buyur . Canım bana yardım et çok yorgunum beraber yapalım sonra sen rahat rahat ders çalış de. Beraber yapın işleri.

Asla gitmez ama işleri yaptırıyorum ben çocuğu ikisine bırakıyorum hatta çıkıyorum komşu ya fln gdyrm artk böyleyiz

En iyisi. Cocguna zarar vermezse bakıyorsa sıkıntı yok. Gitmezse de en azından sende bir yerlere cıkmış olursun.

Eger bir daha dedikodumu yaparsan laf tasirsan illaki haberin abine kalmaz ben postalarim de vallahi yaparim bacim ben olsam.sen niye cekiniyorsun o utansin…

Öyle canım ypcak birşey yok.bi fydsi öyle oldu zaten

Abla burdan gidince yapılır dedikodular. Annem uyardı ama o evde ne olursa o evde kalsın birine gidip de anlatma diye.abla vallahi çok bunaliyorum ya ben alışkın değilim sürekli hesap verme ona buna karışmasına sonra eşimin beni bunaltip neden böylesin demesine uzaklaşıyorum bende ondan

Neden bu kdr zamandır sızde canım bu evlılıgınızı olumsuz etkıler. Bırbırınıze karsı sogukluk getırır. En basından kabul etmeseydin keske. Bir kere tamam deyıp iyi yaklaşınca tepene çıkarlar zaten. Senın yerınde olsam eşimle konsuur gerekırsede gorumceyle aramı bozar onuda evden gondeırrım çalışacak olan anasının bbasının evınde de calısır garıp gelıyor sizde durmak istemesi sinir oldum ben burda seni düşünemıyorum bıle

Annesini babasını beğenmiyor bn gel demedim ki kaynanam bana Emir verdi ben koydeyken seninle gelecek dedi ben eşime gelmesin diyordum napayim ha uzakta evi o arkdsllrin yanına gitcek 2 Aya ev tutmuşlar arkdslari ama bizi çok sevmiş geri gelmek istiyor eşime diyor bide o da gel gel diyor bn seslerini duyuyorum eşime söyledim zaten soğudum özelimiz kalmdi bıktım artık düzenin yok ne alaka falan diyor ben de uzaklaştım resmen eşimden bana neden böylesin diyo biliyo da yani Safa vuruyor

Ne zaman dan beridir sizde kalıyor

Yani ben anlamadım şu an sizde mi 2 aya arkadaşa gidicek demişsiniz sonra da eşiniz yani abisi gel gel diyo dediniz anlayamadim

6 aydir kalıyor

6 aydir bizde iki ay snra gitcek sözde arkdslarin yanina sinavi orda gircek orda iş bulup çalışaca şimdi diyor orda kalmak calismak zoruma gider asgari ücretim bana yetmez eşim de geri gel diyor ona sınavından sonra

Simdi anladım bu konuyu eşinle sakince konuşup halledebilirsin kilit nokta eşin onu ikna et tatlı dille o zaten dediğini yapar , hazır gidicek iş hayatına odaklansin, hayatı öğrensin alışsın gibisinden anlatabilirsin

Eşim herşeyi söylüyor ona ama o inadına ben yapamam ben narinim hassasım gibisinden davranıyor eşimde bana diyor bak çok hassas bir kız ama unuttuğu bir şey var sen artık evlisin çocuğun var o kızdaki imkan kimsede yok serbest her dediği oluyor

Yani şöyle söylesin derken tutarlı olsun eşin hani benim ailem düzenim ayrı desin yok gel gel demesi tutarsızlık , herseyi değil kendine ait düzeni olması icin kendine yol çizmesini oralarda yapamam dediğinde gel gel derse dediğini çiğnenmiş olur

Madem durumlar böyle net konuşun sizde kızla eviligimiz bozulur deyin ayrıca edep evet ayrı ama zaten ne zaman gideceği belli olmayan biri evde varsa kendinizi kasmaniza gerek yok,sarılmak mi istiyorsunuz sarilabilirsiniz sonucta sizin aile bireyi gibi yaşıyor sizle çözüm basit aslında da cikamiyorsunuz bi turlu bu girdap halden Allah kolaylastirsin

Allah razı olsun canım yapcak birşey yok sözüm dinlenmiyor zoruma gidiyor ama naplm

Box felan acip kapanan yatak alma ihtimalin var mi canim ben oturma odasina kurdum rahat ettim.

Genç kız aslnda anlayşlı olması gerekiyor bazı şeyleri düşünmesi lazım nolursa olsun çekirdek aile dşnda birileri olunca ilişkiler de çok etkileniyor eşinizin bu gidişata dur demesi lazım tabi aile meseleerinizi bilemem anlattığınz kdryla yazayım eşine söyle madem beni istiyorsun kardeşinin gidişine dur deme gelmek istedğnde gel deme sınır koy diye senin görümcenden bir tane bende de var kaynanalara bin basarlar Allah yardım etsin