Eşimin babası hasta 1 sene beraber yaşayagız hastalık bebeğime denk geldi iki ailede çok yakın birbirlne . Babası yatalak vs değil evde oldugumda akşam yemeği hariç her işi kaynanam benden bekliyor mecnur yapıyorum da bunladım bebek ve ev işi . Bir yandan aileö de torun görmek istiyor 3 günde bir aileme gitmek istediğimde eşim bugğn olmaz 1 hafta sonra gidersin sürekli orda ne işin car gibi tepklier veriyor . Evlendiğimizden beri zaten böyle ailesinden çekindiğine ?? ARTIK ÇOK BUNALDIM 3 GÜNDE BİR SIK MI SİZCE NORMAL Mİ
3 günde bir bı tık fazla gibi ben eşimden yana konusiyim sen gidemiyorsan annenler size gelse daha iyi olur hem eşin laf edemez hem aileni görmüş olursun ben hafta 1 gidiyorum kalıyorum bazen 4 günde bire felan iniyo çoğunlukla eşler boyle aynı ev olmuyor yanlış anlamadiysam beraber yasiyosunuz diye okudum eşinizle konuşmak daha doğru olacaktır ne de olsa bebek var senin evin belki canın yapmak istemez ya da ister düzen değiştirmek istersin eşinize güzel bı dille soylemenizde fayda var
Eşimin ailesi asla bunundüşünen bir aile değil ortada hiçbirley yok . Annenler bize çaya gelsin demediler bşr kez
Eşim kalmama da karşı . 3 gğnde bir dediğim hep öyle gitmek istemedim . Mesela bunsefere 3 gün sonra gşdesim geldi . Genelde 1 hafta geçer. Ve bu saçma tepkisi beni kırdı
Ev benim değil ksynanamın kaynım da var . Bebek artı ev işlerini kaynanam benden bekler oldu bunaldım biraz da
Çok zor bı durum rabbim yardimciniz olsun bende kaynanamla beraber yaşıyorum 4 kişiyiz bende çok zorlanıyorum rabbim yardımcın olsun
Eşiniz sizin veliniz değil, siz o evin işçisi değilsiniz. Esim degil ailemin evine gitmeme karismak, sabaha kadar disarida olsam karisamaz. Koca kadınım sorumluluğumu ondan ogrenecek değilim. Lutfen izin vermeyin size boyle davranmalarına.
Eskiden korkuyordum . Şimdi neden korkuyorum ki dedim ve 3 günde 4 günde bşr gidicem valla
Bu soruyu gorunce cok düşündüm ve cok sorguladım. Tüm yasadiklarim gözümün önünden geçti ve gozlerim doldu. Bunu bende yaşıyorum çünkü. Eşim ailemle hastanede dogumumda kavga etti hiç bir sebep yokken. Kaçarak evlendim ben ama ailem sırt dönmedi bana. Benim evime gelmiyorlar ki haklılar bana da öyle davranmış olsalardı bende gitmem. Geçen gün yine tartıştık bu konuyu eşimle. Çocuğu gostermiceksin, annenlere gidersende tek gidicen Çocuğu goturmücen vs daha bissuru kırıcı laflar konuştu. Haftasonu orda oluyorum ben genelde 10 dk mesafemiz ailemle. Ne zaman oraya gitsem akşaminda kavga ediyoruz. Kafasında kuruyor hep. Kaynanam da burdaydi ve herkes kendini haklı görüyor. Ama tüm hata benim esimdeydi. Gelip benden özür dilemeyen adamın evine bende gitmem şahsen.
Nasıl yani eşinizle kalmıyor mısunuz zaten
Hangi hakla torun gösterme diyorlar . Gitme diyorlar anlamadım . Nasıl biriyle evlenmişiiz . Bende gittim geldim bugğn inadına hepsinin surat beş karış benle muhatap olmadılar
Cok yanlış yapıyorlar. Kendileri analarının dibinde oturuyor tabi baskasinin icindeki hüznü nasil anlayabilirler ki. Hep bana olsun istiyorlar