Eşiniz SÜREKLİ telefon ile oynasa modunuz düşer mi?

Yani evde arada bebekle de ilgileniyor ama mesela piknik tarzı biyere gidiyoruz yanımızda arkdaş yoksa hemen telefon reels izlemeye dalıyor bağımlılık mı yaptı analmadkm suratım düşmese ne zaman bırakır onu da bilmiyorum: kendim pek telefonla işim olmadıgı için bana mı saçma geliyor sizinkiler nasıl acaba

Benim eşim böyle durumlarda surat asmana gerek yok, rahatsız oluyorsan beni uyar diyor. Sizde eşinize rahatsız oluyorsanız söyleyin, erkekler çok düz. Kendilerine söylemek lazım her şeyi :grin::grin:

Sirf bu yuzden sosyal medya kullanmayi birakdik cunki aksam olunca buyuk kziim esim ben telden kafamizi kaldirmiyoduk sohpet yok ailecek vakit gecirme yokdu. Hic birimiz whatsapp haric sosyal medya kullanmiyoruz valla hayatimiz degisti bi toplu ortamda bi kac kisi eline teli aliyo ne sohpet ne muhabbet yani umursamazlik gibi gelmeye basladi bana halbuki onceden bizde oyleydik. Sosyal medyayi kullanmaya bilirsiniz tabi bagimlilik gibi kabul edicegini pek sanmiyorum ama en azindan beraberken bakma de

Sacma seyler icin aile hayatimiz yasantimiz gozumuzun onunde buyuyen cocuklarimiz elimizden kayip gidiyo bazen diuorum bu telefon hic olmasaydi keske diye .
Ama ne yazikki suan en yaslisi en kucugunun elinde bile var

Benim eş sürekli şehir disinda çalışıyor bide ya izin günlerinde de mi telefon elinde olur sürekli kızıyorum bazen bazense elinden hop alıyorum​:smiley: