Esinize kizinca napiyorsunuz

ya benim istedigim bos yere gonlumu almasin. istemedigim bir seyi yapmaya devam ediyor ama küstugum icin bana civek aliyor sarilmaya calisiyor. ne anlami var ben cicek de istemiyorum bos yere sarilmak ta istemiyorum. hicbir xaman benim istedigim seyi yapmiyor

Tabi bile bile yapip geri özür dileyip yapişmasida hiç hoş değil

Bende trip atiyom . Sinirlenince bende onunla konuşmuyorum . Ona cevap vermeyince anlıyor. Bazen birbirimize bakıp gülüyoruz :joy::joy: o küsmez ben küserim ben barisiirim genelde . Yatağa girince de derim bugün sana şu sebepten kızdım.diye . Yatakta da barışırız :joy::joy::joy: o tepki verse ellem ben 2 katı tirip atarim .

Kız bende eşimle.ayni ayarda gitsem biz aylarca küs kalırız​:joy:

Hahhaha Allah im ya :see_no_evil_monkey:

Genelde çözülür. Yani uzun süre küs kalmak moral olarak beni ve eşimi etkilediği için çözüm odaklı olmaya çalışıyoruz.

Ağlıyorum direk ,iyi geliyor ,sonra yuzunu gorunce sanki deminki kızgın ben degilmişim gibi de gulme şeysi geliyor :grinning_face_with_smiling_eyes:

Haksizda olsa üste çıkar bağırır çağırır yıkar her yeri onun dediği olacak illaki sonrada hiç bişey olmamış gibi davranır hiç anlaşamıyoruz iteleye kakalaya işte başına buyruk dün mesela o yüzden kavga ettik kendi başına bana sormadan yüklü miktarda altın vermiş akrabasına oda karisiliginda araba vereceğim diyor mus arabamız var yani iyide bir araba bana sormadan altin ve nakit karşılığı almış arabayi kuzenimdem baktirmamis bile ve satisinida almadı bekliyor kendi arabamizida başkasına iki ay sonrasi verecekmiş alan başka akrabasına kağıtsız imzasız satmış kendi haksız uste çıktı ve çok şiddetli kavga ettik​:enraged_face: siz olsanoz tepkiniz neolurdu arkadaslar saçma sapan bişey yaptığının farkında değil araba almak satmak planda yoktu

Önce bir mekân değişikliği :grin: çok sinirliysem ağlarım maalesef. Bir süre uzak kalalım derim ve hiç konuşmam. Bazen dışarı çıkarım bazen sadece pencereden nefes alırım. Çoğu zaman kendimi ev işi yaparken bulurum tuvaleti temizlerim haşır huşur. “Bugün ütü yapacağım” demeden ütüye başladıysam eşim bir şeye taktığımı anlar ve başlar "noooldu hıı"ları. Anlatınca da ilk yıllarımızda “abart abart” derdi şimdi sadece dinliyor ve “olabilir” diyor “anlıyorum” filan diyor ay değişti adam bayağı :grin: