Esinize kizinca napiyorsunuz

kizlar esinize kizinca nasil tepki veriyorsunuz ve sonucu ne oluyor ?

Karşılıklı konuşmayı tercih ederim. Kızdığım noktayı söyler,neden öyle yaptığını sorarım. Arada da trip atar kendi sormasını beklerim. Ama sürekli tavır alıp küs kalmak canımı sıktığı için biran önce meselenin çözülmesi taraftarıyım​:hugs:

Karsilikli atismiyoruz kizarsam eger benim çene durmuyo valla oda farkinda uzatmaz hemen ayrilir yanimdan ben surat asarim konuşmam haklida haksizda olsam o bisey olmamiş gibi konusur sarilir şaka yapar gonlumu alir yani

Kızıyorum :grinning_face_with_smiling_eyes: tepkimi gösteriyorum ama gerçekten sabır noktam taştığında yapıyorum . Genelde karşılık vermez daha da sinirlenirim beni ciddiye mi almıyosun sen diye :grinning_face_with_smiling_eyes: sonra o gelir sarılır öper bende hemen yumuşarım bişey olmamış gibi kalduğımız yerden devam ederiz :woman_facepalming:t2:

Bizimki de hiç tepki vermez hiç birşey olmamış gibi devam eder, ben kendi kendime küserim sinirim geçince yine kendi kendime barışırım, tartisamadigimiz için bazen kendi kendimi yerim hatta ama böyle daha iyi, bana cevap verse kesin evliliğimiz zora girerdi :smiley:yüce mevlam dağıma göre kar vermiş :smiley:

Aynen karşılık verse gemileri bende yakardım büyük ihtimal :grinning_face_with_smiling_eyes: senin eşin aynı benim eşim

Burcu Yay olabilir mi :smiley:

Bilemedin başak :grinning_face_with_smiling_eyes:

Kemal Sunal GIF by Show TV

:smiley::smiley::smiley::smiley::smiley:Anladım şafak

benimkinde tepkinvermiyor. duvar gibi duruyor. ben konusuyorum konusuryormnbagiriyorum tepki vermiyor. ama sorunumu cozmuyor da.

konustugunuz zaman hatasini anlayip duzeltiyorsa ne guzel. ben acik acik konusuyorum ama degisen birsey olmuyor ayni seyi yapmaya devam ediyor.

beni ciddiye almiyor. ben kizdigim seyi anlatiyorum tepki vermiyorum. kan beynime sicriyor biseyleri firlatiyorum kiriyorum bagiriyorum. anca yerinden kalkiyor bu sefer kafasini duvara vuruyor kapiya yumruk atiyor. yine bana cevap vermiyor. ama kizdigim seyi yine tekrar yapiyor

benimki de ilk yanima gelip zorla sarilmaya calisir. sanki sarilinca sorun cozuluyor da. boyle yapinca iyice sinirleniyorum git basimdan rahat birak dokunma gibi tepkiler veriyorum.

Sizi kirmasindan iyidir hiç öyle düşünmeyin, bizimki hemen özür diler haklı da olsa haksizsa uzulmeme dayanamaz.Sorun çözülmüyorsa o kötü tabi anlıyorum sarılırken sorunu çözeceğini de söylese ve çözse sizin zorunuza gitmez ama üzüldüğünüzle kalıyorsunuz haklısınız..Bazı insanların da yapısı böyle ama ben her türlü çatır çatır kavga eden adam gormektense susan adamı yeğlerim.

Aslında sakin zamanda konusma tercih edilmeli susması kötü bi durum değil aslında susarken siz yıkıp dökünce haksız olmuş oluyorsunuz bu sefer onunda iyice sinirlenmesine sebep oluyorsunuz keskin sirke küpüne zarar sözü doğru sabirli olun acele etmeyin iyi halini kollayın o anlarda anlattığınız kalbine işler ama hır gür içinde kimin olsa da işlemez

evet hep ben suclu oluyorum durduk yere kavga cikariyor gibi oluyorm

Sakin kalmaya çalışın erkeklerin sevmedigi durum kadının cok fazla söylenmesi beyinleri biz gibi degil onlarin sakin sözleri anlıyorlar aileler zarar görüyor kendinizi onun yerine koyun hakli sebepleriniz vardir elbette biliyorum tanidiklarimdan da duydum ama zaten anlamak istemeyene kendinizi paralasaniz da anlatamazsınız tek alternatif sakinlikte anlatmak sesi yukseltmeden bi tatli ve yaninda kahve icerken .Allah muhafaza eve gelmek istemez ki erkekler kavga gürültü sevmez huzur veren kadın onlarin tercihi

Ben haklisa olsam asla gönlümü almaz ben tavır yaparım sanki o haklıymış gibi oda tabur yapar asla barışmaya yanaşmaz özür dilemez ben küs kalmayı asla sevmem konuşurum ya ben şu yüzden küstüm niye boylee yaptın tabiki cevap yok hiç konuşmaz bide üstüne süs kafamı agritma konuşma der dahada konuşayım odadan çıkar bu huyunu asla ama asla sevmiyorum kayinnamlarla.bir arada iken daha çok küser idi evi ayirinca eskisi kadar küsmüyor bende isterdim gönlümü alsın beni dinlesin felan ama yok anam adam duvar :joy:

Hahahahahah :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes: evaaat

Onunda yapısı sinirli demek ki ama size zarar vermek istemiyor bu da iyi bişey . Ciddiye almamak değil de kırmamak için yapıyor gibi