Para dilenmeden yüz kere vermez iğneden ipliğe ne alacağımı sorar öyle verir zorla çoğu zaman da vermez esra etmesi ürünleri çok pahalı
Senin baban boyle diye diye damadi da ayni sana yapiyor smdi senn kizin buyuyup ewlendigi zaman oda aynisini yapcak damadida onun gbi olck ama rabbim senn kaderini ona yasatamasn rabbim insan ewladi we helal sut emmis esinin kiymetini bilen biriyle karsilastirsin
Anlıyorum cnm seni bende bu durumları çok yaşadım halada aynıyiz eskisi kadar olmasada senin eşinde benim eşim gibi inat galiba kendi haline birak desem bende yaşadım bu olayları sende küs sende konuşma diyecem bende yapardm eşimin daha çok işine gelirdi sanki ya seninkidemi böyle acaba yada sende küssen barışmak için çabalar Miki bilmiyorum yanlış yönlendirmek istemiyorum seni ben konusurdum ayrı yattiginda burnundan getirirdim çenem durmazdi normalde hiç konuşmayan biriydim sayesinde konuşur oldum ya aman sanki analarımız bunların kabrini çekelim diye doğurmuş bizleri
Aldattğını düşünmüyorum aldatma olması için karşılkıklı olması lazım ama artık emin olduğum bir şey var ki birinden hoşlanıyor ve ben o kızı çok yakından tanıyorum kız evli üstelik hamile kızdan yana ona hiçbir şey yok eminim ama eşim olacak o adamın ona ilgisi var kaç defa süzdüm onu görünce eli ayağı titriyor ne diyeceğini şaşırıyor saçma sapan gülüyor hamile diye bana diyor yardımına git kızn bişeye ihtiyacı vardır geçen gitmştm yanına haber vermştm ona da bana sormadan oraya geldi sözde beni almaya ama ben niye geldiğini gördüm ima ettim bunu ona biraz daha uzatırsan aldatmadım ama âlâsını yaşatırım sana dedi beklerim yani ve kocasını sevmiyor o kızın evlenmeden önce çok yakın olmasına rağmen halbuki kocası çok iyi biri efendi saygılı bir adam konusu geçse ben kocası iyi desem bana demdiğini de bırakmaz onun çok yakın akrabası olmasına rağmen tam ikna oldum onu kıskanıyor
Amin amin inşallah işte babamdan yüz bulduğu için elimden bişey gelmediğini biliyor
Evet görücü usulü evlendk tanıştık ama ben istemedm ilkinde yok istemiyorum dedim gönderdim o her yere herkese ben bu kızdan başksı ile evlenmem gerksre yüz defa da giderim peşnden kabul edene kadar diye ikinci defa geldi yine istemedm bir ay geçti tekrar geldi istedi bu sefer belki bnm için hayırlısı budur o yzden bu kadar ısrar ediyordur diyip kabul ettim ama ilk zamanlar cidden iyidi çok romantik en çok ta merhametli oluşunu sevmştm ama aslında herşey elde edene kadarmış nikahtan iki üç sonra köpek gibi davranmaya başladı
Dediğin gibi ben küssem onun işine gelir asla barışmaya gönül almaya çalışmaz adım atmaz ben konuşana kadar doğru düzgün konuşmaz sonra da ben surat asınca vay surat astı oluyor beni kim ne bu hale getirdi asla düşünmez bacım Allah sorsun bunlara hesabımızı
Ondanmi adamlik yapiyo kariya sahip cikiyo acaba pislik
Evet evet o kız
Geçen kayınvalideme gitik eşim ben kızım o kız da ordaydı kapıyı açtı normal de nerde olursa olsun eşim bebeği kucağında taşımaz hep bana bırakır elimde bi yandan çanta bi yandan bebek eşim de boş boş çıktı merdivenleri bebeği almadı kız kapıyı açınca kıza bakıp söylediği ilk şey yanliş anlaşılmasın sorumluluk bilen bir adamım sadece bebek annesinin yanında daha mutlu annesi kızına çok düşkün diye kendisi tuttu ondn ben almadım onları ayırmak istemedğim için diyor saçma sapan gülerek bende kız da ne anlatıyo bu diye bakıyoruz aynen normal de çok ilgilidr dedim geçtik içeri ikidebir kız orda karnı burnunda içeri. Girip duruyor bakıyor gidiyor bütün bakışlarını gördüm anladım bişey olduğunu
Eşime değil ama o kıza güveniyorum eşini çok seviyor ama bi de şöyle bir şey var eşi bana yenge diye hitap eder ama eşi bnm yemeklerimi tatlılarımı çok seviyor gittiği her yerde bahseder eşi bile diyor benm kocam senin yemkelrin tatlılarnı çok seviyor diye ama bunu demesi bile eşimi sinirlendiriyor neden anlamadım yaa aslında çok çok somut bir şey görmesem bile içim hep böyle hissediyor yaa var bişey eminim
Hani sana diyor ya kız hamile yardıma git filan. Sen hamileyken de seni bu kadar düşünür müydü?
Açıkçası bu kız olayından bahsetmesen ben de hayatında biri var ve hatta o taşınmak istemediği evi de ona ayırıyor diye düşünecektim.
Bence hic kizda bisey yok deme hic belli olmaz neler goruyoruz kizada guwenme bosuna
Asla hamile iken de sürekli arkadaşları ile dışarda gezerdi gece gec vakitlere kadar gelmezdi evde tek kalırıdm kaç kere fenalık geçirdim hamilelkte bu yüzden ama onun umrunda olmazdı yine ama bu kız bu aileye gireli yaklaşık bir yıl olacak eskisinden de beter oldu sebebi o mu bilmiyorum ama durum bu misal yarın sabah ben doğuma girecektm sezer yana gün almştık o bu akşam yine beni yalnız bırakmştı ben karmaşık duygular içindeyken o ise gezmeye gitmşti o zaman kardeşim yanımdaydı ama benm ona ihtiyacım vardı o beni yalnız bıraktı o günde
Orası öyle haklısın aslnda neler görüyoruz neler güveniyorum demek yanlış oldu ama şimdlk kız da bi’şey yok ikisini de takip ediyorum
Benciller işte ya kaç senelik evlisiniz
Çok doğru söylüyorsun birde bir erkek karşılık görmediği birine kolay kolay peşinde dolanmaz dolananda var ama bu kız yakinmiş bunlara o yüzden bu yüz bulmuştur bence
Ya ne çirkin bu adamın her yaptığı. Kız kapıyı açınca açıklama yapmasından belli, biliyor yaptığı şeyin ne kadar kötü olduğunu. Bile bile zulmediyor sana. Ne demeye evlendi de senin başını yaktı pislik ya. Tabiki evlenmeden önce onu sana karşı davranışlarına göre değerlendirecektin rol yapmış kandırmış seni. Kim olsa hoşuna gider, iyi bir adam diye düşünür. Çok gençsin, şuan boşanamıyorsan kendine bu adamdan ayrı bir dünya kurmaya çalış o evin içinde. Çok çok zor ama kendine dön, seni çürütmesine engel olmaya çalış. Kendine iyi gelen şeyleri yapmaya öncelik ver. Bebeğin bakımından fırsat kalınca evi temizleme kendine bakım yap, dinlen, çayını kahveni yapıp otur. Makyaj yap, saçını tara. Yorgunum detay detay yazamıyorum şuan ama ev hayatta kalacak kadar temiz olsun bir süre yeter. Enerjini kendine ver, al bebeğini dışarı çık. Biraz da o düşünsün ne oldu bu kadına diye. Düşünmese de olur, sen kendin için yap. Zaten olmuyor ki olmuyor. Ama ölmedin, hayata tutunmak zorundayız.
2.5 senelik evlyz