En ufak tartışmada bile eşim huy edinmiş kendine bikaç haftadır sık sık ayrı oda da yatıyor eskiden kavga da etsek böyle yapmazdı ama bir aydır böyle yapıyor normalde çok okuyan hadis ayet bilen okumuş biri bende bunun günah olduğunu duymuştum doğru mu bilmiyorum ama doğruları bana gelince yok sayıyor iyi olduğumz günün sonunda akşam huzursuzluk çıkarmaya çalışıyor sanki sinir olacağımı üzüleceğimi kırılacağımı bile bile yapıyo her zaman ki gibi bu gecede ayrı uyumaya gitti bnde ona çok öfkeliyim kırgınım ama ayrı yatmayı da sevmiyorum
Eşim de okumuş olmalı ki dört gün üst üste ayrı yatmıyor üç gün yatıyo dörtdte geliyor ertesi akşam yine aynısını yapıyor
Esler ayri yattigi zaman melekler sabaha kadar lanet edermis cok gunahi warmis
Hiç kimse için böyle düşünmedim ama kusura bakma canım eşinin seni sevdiğini düşünemiyorum artık. Bir sürü konu açtın burada bilenler biliyor sana o kadar kötü davranıyor ki… Açık açık oturup konusmalisin. Artık sevmiyorsa böyle yaşamak zorunda değilsin, değilsiniz. Zorlamanın mantığı yok.
En nefret ettiğim hareketlerden biri benim eşimde önceden çok yapardı başina dinelipnl kavga ederdim.gunah olduğunu bile bile derdin nedir diye ama bizim mutlaka bi konumuz oluyordu ayrı yatması için seninki sürekli yapıyormus cnm geç konuş derdin nedir diye seninde paikoljin iyi olmaz yani düşünüp.durmak çok zor olur niye böyle yapıyor diye
Bende beni sevdiğini düşünmüyorum asla umrunda değilim iki gün önce hem düğün tarihimz hemde kızımızın doğum günüydü mevlid verdik onda bile evde kalmadı annesi ile kardeşini getirdi eve dışarı çıktı ne bana ne kızıma da hiç bir şey almadı bile hayattaki tek amacı evin kirasını çıkarıp kendine keyfine yetebilecek kadar para kazanmak yaptiği işi asla küçümsemiyorum kolay değil zor kazanıyır parayı ama her gün iş olmuyor bazen bütün gün oturduğu da oluyor iş yerinde öyle zamanlarda akşam yorgun değil diye arkadaşları ile çıkar çıkmasa TV’nin karşsnda elinde telefon uzanır ben yatmaya gidiyorum diyorum git bende burda yatacam diyor kaç defa aramıza daha çok soğukluk giriyor sen bu şklde yaptıkça diyorum dineen de caiz değil o kadar okuyon edıyon bunu mu bilmiyorsun diyorum aynen bilmiyorum bana karışma burda daha rahatım gece kız sürekli ağlıyor beni uyutmuyor diyor bu kız ikimizin dedim bende bütün gün ev işi misafir çocuk derken sabaha kadar bide bebekle uğraşıyorum gece uyku sıfır sabahları afedersin mal gibi kalkıyorum dinlenmeye zamanım bile yok abartsız söylüyorum kzımın yarım saatlik uykusunda evin temziliğine kalkıyorum dün akşam bebeği yatırdım teyzem aradı onunla konuşuyordum o da kanepe de uzanmış tv izliyor bebek ağlıyor bana sesleniyor kızın ağlıyor git bak işaret yapıyorum sen git salla diye asla gitmem diyip yerinden kalkmadı bu defalarca tekrrarladı asla kalkmadı sanki ben insan deilim sanki benm dinlenmeye ihtiyacım yok çok yoruldum ne istesem adama batıyor eve şu şu lazım diyor babanın evin de de vardı ztn dimi diyor baban her istediğini alıyomuudu kin bnden istiyorsun herşeyi diyor evlendğmzden beri benı batırdın diyor halbuki evlenmeden önce hiçbir şeyi yoktu evlendkten sonra iş yeri açtı araba aldı yeni bir ev aldı oraya taşınalım diyorum hayır kiraya verecem diyor bu ev çok küçük diyorum yetmiyor artık diyorum hayır gitmices diyor bnm bütin altınlarımı aldı bide ev için önceden evi senin üstüne yapacam diyordu gitti tapuyu üzerine aldı yine ses çıkarmadım borç olarak verdm altınları öder inşallah ama hâlâ kalkmış benim paramı batırıdn diyor benden sonra adam oldu evde de arabada da ben olmasaydım biraz zor alırdı hem narsist hem nankör bıktımm
Ayrı yatınca daha rahat ediyormuş gece sürekli ağladığı için kızım bende uyanıyorum sesten dolayı rahat edemiyormuş sanki ben çok mutluyum sık sık uyanmadından ama napim kalkıyor yardımcı olacağina kendi rahatını düşünüyor sadece sabah olunca da surat assam vay yine ne oldu der asla kendi hatasını görmez ben ne yaptım da bu kız bu halde demez narsist
Ben hissetirsem ne yazar ailem kendisi bunu kabul etmeyeceğni söylemiş onlara güveniyor yalnızım ne söylesem de umrunda olmaz adam takmıyor beni görmüyor ben konuşunca bile gözlerini tv den almıyor boş duvara konuşsam daha çok dinler ben sadece yorulduğmla üzüldiğmle gözyaşlarımla kalıyorum ortada
Biz ayrı yatmayı birak artık ayrı oturuyoruz
Arkadas ortamin olmasin bi yere gitme onu yapma bunu yapma ayri yatsin k.bkma ama bu resmen ewe hizmetci almis kendi ihtiyacini gordurmeye ewde esir etmis bi sosyal hayatin yok biseyin yok herseye hayir herseye yok der boyle insanlarla ewlilik yurumez boyle ewlilik olmaz
Yüzde seksenini bilmiyorlar ama babam ve eşimin ortak cümlesi ben senin kocanım sen bnm kocam değilsin bnm sözüm geçerli ben ne dersem olacak yıllarca babam bunu anneme söyledi şimdi eşim olacak adam da aynını bana söylüyor babam dan bi nevi yüz bulmuş ona güveniyor boşanmayı kabul etmeyeceini bilio rlar bnm de hiç çalişma hayatım vs olmadı öyle bir gücüm yok o yüzden adam rahat
Bu çocuk ikimizin çocuğu ne demek kafası agriyormus azicikta o sallasin öyle diyene kadar bencil davranmasin eğer bu evlilik yuruyecekseayri yatmasına için verme
Ne çektiğimi bi ben bi Allah biliyor yaa sevgiyi de afedersin si*tr ettim de bunun bana saygısı bile yok varsa yoksa onun hayatı onun istedikleri böyle evliliği Allah kimsenin başına vermesin
Ne dediysem gelmedi zorla getiremem yaa hayatı bana zindan ediyor resmen evlenirken ne gelinlik giydim ne adam akıllı bi düğün yapıldı ne evin eşyalaro istedğm gibi alındı kaynanamın eski halılalını verdiler ses etmedim biraz toparladıktan sonra alırız dedi toparladı yine almadı şimdi bu halıları satma istiyorum yenisini almak istiyorum hayır diyor ne almak istesem herşeye yok diyor cebinde akrep taşıyor kendisi ömür törpüsü adam 23 yaşındayım yeminle alnımda iki kaşımın arasında çizgiler çıktı bekarken yoktu valla evlendkten sonra çıktı
Bizde çocuk oldukdan sonra ayrı yatmaya başladık. Kızım beşikde yatmıyor yerde yanlız yatmıyor mecbur birimiz çocukla yatıyoruz. Ama gün içinde 5 dk da olsa o yatağa birlikde girip sarılıp uzanıyoruz. Ayrı yatmakdan hoşnut değiliz günahmıdır bu açıdan onu bilmiyorum ama sizin ki bile isteye ayrı yatmak istiyor. K.bakmayın lütfen ama ozaman sizide istemiyor demek oluyor diye düşünüyorum ben lütfen siz buna üzülüp kendinizi kahredeceğinize tavırlarınızı daha net ve ince çizin. Güzellikle olmuyorsa daha caydırıcı konuşun belki bana düşmez ama bu şekilde kendinizi yer bitirirsiz, daha iyi bir anne daha iyi bir aile olabilmenix için eşinizle ortak noktada buluşmak zorundasınız bunu anlaması şart olmuyorsa da kendiniz için biraz uzak durun beyfendiden
Ya eşinizide sizide tanımam etmem ama hiç eşinizin sizi aldattığından şüphelendiniz mi? Yani yanınızda yatmamasının başka sebebini bulamadım telefonla rahat takılmak için olamaz mı? Eviniz olduğu halde oraya taşınmayı reddetmeside bana hiç normal gelmedi. Bu konu kafanızı kurcaladı mı hiç
Asla istemem bırak kendi kızım hiç bir kadının böyle bir evlilik yaşamasını istemem ama muhafazakar aile bzmkiler iki tarafta çok skntı çıkar bizde boşanma lafı bile olmamalı anlatsan sanki biz az mı çektk bak kalkıp baba evine döndük mü diyorlar..bi yandan düşünüyorum acaba kaynanama söylesem mi oğlun sürekli ayrı yatıyo diye ama ne tepki verir kestiremiyorum
Beni istemiyor ztn kendisi de söyledi afedersnz 3,5-4 aydr aramızda ilişki bile olmadı neden istemiyorsun diyorum senden soğudum dedi açık açık kendisi 30 yaşında ama ruhu 80 ben ise 23 yaşında hayatı yaşamak istiyorum biraz mutlu olmak keyif almak istiyorum ama olmuyor içi gecmiş biri ile evliiym
Aslında soyle bisey soyliycem ayrı yatmaya alisilmamali kesinlikle o bi alışkanlık oluyor sanki istemese de yatakta yatsada yanina yapsanız sizde her seferinde o alışkanlık oturuncaya kadar yalnız uyumak bekar rahatlığı olduğu için ona alismamali anlatttiklariniza göre durumunuz zor gerçekten Rabbim ferahlık versin