Kızlar merhaba 2 gündür korse kullandım dün akşam lazer yerim acımaya başladı. Hâlâ acıyor sanki oraya sancı vuruyor gibi. Sizce ne yapabilirim? Doğum yapalı 15 gün oldu. Acıması normal mi?
9 cu aydayız bende bile ara ara ağrıyor ameliyat yerim ve çok normal.Endişe etmeyin
Bişi oldu diye korktum bı an teşekkür ederim
Bendede oluyordu ve oluyor aradaağırlık kaldırmamaya çalış ilk aylarda dikkat et canım
Tek başıma yapıyorum herşeyi yardıma gelen yok kaynanamla altlı üstlü oturuyorum ama pek faydası olmuyor
Yinede dikkat et canım yeni ameliyatlısın ah şu kaynana lar
Benim doktorum asla korse önermedi. Dikişeriniz daha çok yeni. Bence riske atmayın derim.
Bana da önermedi ama benim kilo takıntım başladı gebelikte şuan verdim ama daha çok vermek için kendimi zorluyorum
2 ay sonra 1 yılı tamamlıyıcam hala da sızlıyor bazen bide kaşıntə geliyor ara sıra . Her gün de duştayım çok sızlarsa duş alıyorum geçoyor az da olsa
Dikislerin kurudukca batar icerden de batar
Bicak sokugu gibi dikkat et
Ben 19 sene sonra bile basima dert acti olmadik
Benim doktorum ameliyattan sonra ilk ayağa kalkarken bana korse taktırdı, deri zaten elastik oluyor hareket ettikçe ağrı yapar ne kadar sabit tutarsan o kadar iyi dedi ben 1 ay kullandım doğum sonrası medikal korse çok şükür çok ağrım olmadı ayağa kalkmada çok yardımcıydı korse bence destek veriyordu çünkü ayrıca göbeğimide topladı zaten ben doğum kilomu çok erken vermiştim