Etli çiğ köfte

Kızlar emziren anne etli çiğ köfte yiyebilir mi?

1 Like

Daha Yeni yoğurdum mis gibi ve sık sıkta yaparım bir sorun yaşamıyor uz yiyebilirsin bizim burda nefse kadına yedirirler kuvet olsun tez kalksın ayaga diye

Ha bilmiyordum. Sırf süt çekmesin diye azıcık ucundan aldım güzelde yapmışlar valla. Ama yiyemedim. Norma çiğ köfteyi yerimde etli olunca kafam karıştı. Birde hamile iken ne doktorlar yemeyin diyor ya bakteri ve virüs açısından emzirince de işte sütle geçer mi diye kafama takıldı.
Teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Like

Valla hamileyken bana ciğer yeme dediler çilek yeme dedıler (dalak böbrek de dâhil) ama bir antepli olarak mangal vazgeçilmez ki ve bunlarda benim vazgeçilmezim çok severim hepsini de yedim bir sorun olmadı kaynanam koyunun boyun etini yedirdı bebeğin boynu tutsun diye :grin: yemiyenlerde var tabi

Çiğ etsıkıntılı her mide kabul etmıyor riske girmeyın bazı hocalar çğiiğ et yenmez dıor bazılarıdda yenı dıor ama hani çiğ sonuçta o yuzden riske girmemeye fayda var etli çiğ köfte herkes yapamaz yanı et ıyıce cekilip pişirilmiş yoğuruldukça ama sıkıntı ya ben etsızd2n yanayım :face_with_peeking_eye:

1 Like

Normalde be kilonxe hep etsiz yerim dikkat ederim ama bugün davete gittik orada ikram edildi dediğim gibi sadece azıcık parça aldı yedim oda sütüm çekmesin diye​:blush:
@Portakal ciğeri en son küçükken babam zorla yedirmişti daha da yemedim. Yazın Antep e gelirsem en iyi yapan bir mekanda ciğere şans verebilirim. Ama dalak böbrek yok​:confounded_face: çileğe neden yeme dediler ki ben yedim​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Like

Antepte yerseniz seversiniz geldirseniz yazın size güzel yapan yerlerin ismini veririm

1 Like

Tamamdır :smiling_face_with_three_hearts: inşaAllah gelirim. Çok istiyorum :smiling_face_with_three_hearts:

1 Like

İtinayla yoğurup… iştahla yerim :drooling_face:

2 Likes

Neredesin hangi Şehir

Nevşehir :smiling_face_with_three_hearts:

1 Like

Afiyettttt olsunn​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Like

Ciğeri yemek isterseniz bide bizim burda Urfa’da tavsiye ederim :smiling_face:haa bide etli çiğköfte biz burda hep yapar yeriz evet zararlı deniliyor ama yemeden duramıyoruz​:joy:

1 Like

Urfa’da yedim ciğer 3 4 defa oda güzeldi bide lahmacun iyi Urfa’da antepde lahmacun fazla iyi değil

Urfa ya şimdilik zor ama yengem Urfalı olurya tekrar yolumuz düşerse mutlaka denicem.
@Portakal Urfa ya geldiğimde yemiştim lahmacunu çok güzeldi gerçekten. :smiling_face_with_three_hearts:

1 Like

Aynen öyle lahmacunumuzda güzelidir

Evet öyle gerçekten güzeldir :smiling_face:

1 Like