Ev guvenlıgı

Kızlar selam :smiling_face_with_three_hearts: kızım 9 aylık emeklıyor ben de evde guvenlık onlemlerı almak ıstıyorum sizler ne yaptınız acaba fıkır olsun bana da

Biz dolap kapaklarını kilit ve kenar koruyucu aldık . Kenar koruyucular pek tutmadı açıkçası yapışkanı ve kızımın meraklı olması gidip gidip durdu çıkardı kilitler duruyor ama :sweat_smile: 15 aylık kızım çekse de daha kuramadı. Eğer başında değilsem de özellikle mutfağın kapısını kapatıyorum en alt çekmecem malzeme bıçak dolu Allah korusun diyerek bir de tedbir

Tam olarak konuya denk gelmek :see_no_evil_monkey::see_no_evil_monkey:

Pencerelerin ve balkon kapılarının hepsinde kilit var. Ne olur ne olmaz Allah korusun. Sivri köşesi olan her yerde korumalık var bu üçgen tarzı olanlar. Elinin ulaşıp alabileceği ve zarar verebilecek şeyleri üstraflara kaldırın. Orta da küçük parçalar veya küçük parçalara ayrılmaya müsait ne varsa toplayın ağzına götürmesin. Deterjan bölümünün olduğu dolaba ben çift kilit takmıştım ne olur ne olmaz diye. Kapıların önüne takoz koyun ki açılıp kapanma ihtimaline karşı elini korumuş olursunuz. Kendine çekip düşme ihtimali olan her hangi birşeyi duvara sabitleyebilirsiniz. Prizler yere yakın ise hepsine güvenlik kilidi takmanız da fayda var.Şuan aklıma gelen bunlar​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Pekı pencere kilidi nasıl oluyor

Hahahaa Bencede tam üstüne olmuş :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Ben cekmece kulplarini cikarttim alt tezgah kapaklarida iple bagladim

Kulplarini sök ben oyle yaptim

Aldiklarimi paylasiyim

İp de bağlamıştım ama ile yaramadı tuttuğu ile hepsini bir çekiyor kilit daha güvenli ve görsel olarak da daha iyi oldu

Kilidi aciyolarda bez poseti kestim ip gbi onunkoparamaz

Bu şekilde kendi kilidi var istediğiniz zaman açıp tekrar kilitleyebiliyorsunuz​:wink:

1 Beğeni