Evim 24 derece ince eşya giydirdim yine terliyor bakar mısınız

İnce fitlli eşya üstüne ince battaniyelerden lcnin örttüm yine sırtı soğuk mu ter yoksa üşüyor mu hala anlayamıyorum ?kafası terlemişti nevresimde siz ne örtüyorsunuz

Bu ara bizde oyleyiz surekli terliyo anlamadim bende ince giydiriyorum ince battaniye ortuyorum sadece

Yatmadan önce baya haraketli harektler yapıyor 8 aylık onla ilgili mi dşyecegim de sanmam ya

Biz 4.5 ayligiz son 15 gundur cok terliyo kafasi zaten islak uyaniyo bende anlamadim havalar guzel evde kombi yaniyo cokmu sicak oluyo acaba

1 Like

Bizdede aynı sıkıntı var demekki tek degılmişiz üstü ince COk hareketli ondanmı anlayamadım hem üst degiştiriyom. Terledıkce yada ince bi bez koyuyom sırtına

1 Like

Bizimde yanıyor da 25 derece ev

Bende bez koyamaya başladım benimkide hareketli belki ondandır

Bizde öle derece artık kombi ayarını düşürdüm bide havalwrda sıcak bide galıla hareketliler hastaa olcak diye korkuyom sürekli değiştirmektense dedim bez koyuyom o bile terli

1 Like

Bizimki dişleride kaşınıyp artık kendine stresmi yapıyor anlamadım​:smiling_face:kaşımak için Deli oluyo kasıcıyı yiycek gibi

Bende korkuyorum valla ne gşydirecegimi sapıttım artık

Bizimkide diş derdi var kucagıma gelip yerinde durmuyor zaten beni ısıracak hırsını alamıyor resmen rabim yardımcıları olsun

1 Like

Pamuklu ince giydiriyorum benyatarken ince bişey örtüyom artık elimden geldikçe dikkat ediyom

Bu sefer de üşüyecek diye korkuyorum ya .teri mi soğuyor yoksa soğuk mu onu da anlayamadım

Aynı bizde oleyıx terlıyo bi anda sguyo

Hasta olmasınlarda

Rabbim yardımcımız olsun insealllah bişeycik olmaz

1 Like

Benim evim de cok sıcak ince giydirsem bile terliyor bide üstünü acan bi cocuk asla ortturmuyor. Tişört şort giydirsem vu sefer üşür die rahat edemiyorum

Sanırsam herkesde aynı dert

1 Like

Baş terlemesi d vitamin eksikliginden oluyor

Evet öleymiş