İnce fitlli eşya üstüne ince battaniyelerden lcnin örttüm yine sırtı soğuk mu ter yoksa üşüyor mu hala anlayamıyorum ?kafası terlemişti nevresimde siz ne örtüyorsunuz
Bu ara bizde oyleyiz surekli terliyo anlamadim bende ince giydiriyorum ince battaniye ortuyorum sadece
Yatmadan önce baya haraketli harektler yapıyor 8 aylık onla ilgili mi dşyecegim de sanmam ya
Biz 4.5 ayligiz son 15 gundur cok terliyo kafasi zaten islak uyaniyo bende anlamadim havalar guzel evde kombi yaniyo cokmu sicak oluyo acaba
Bizdede aynı sıkıntı var demekki tek degılmişiz üstü ince COk hareketli ondanmı anlayamadım hem üst degiştiriyom. Terledıkce yada ince bi bez koyuyom sırtına
Bizimde yanıyor da 25 derece ev
Bende bez koyamaya başladım benimkide hareketli belki ondandır
Bizde öle derece artık kombi ayarını düşürdüm bide havalwrda sıcak bide galıla hareketliler hastaa olcak diye korkuyom sürekli değiştirmektense dedim bez koyuyom o bile terli
Bizimki dişleride kaşınıyp artık kendine stresmi yapıyor anlamadımkaşımak için Deli oluyo kasıcıyı yiycek gibi
Bende korkuyorum valla ne gşydirecegimi sapıttım artık
Bizimkide diş derdi var kucagıma gelip yerinde durmuyor zaten beni ısıracak hırsını alamıyor resmen rabim yardımcıları olsun
Pamuklu ince giydiriyorum benyatarken ince bişey örtüyom artık elimden geldikçe dikkat ediyom
Bu sefer de üşüyecek diye korkuyorum ya .teri mi soğuyor yoksa soğuk mu onu da anlayamadım
Aynı bizde oleyıx terlıyo bi anda sguyo
Hasta olmasınlarda
Rabbim yardımcımız olsun insealllah bişeycik olmaz
Benim evim de cok sıcak ince giydirsem bile terliyor bide üstünü acan bi cocuk asla ortturmuyor. Tişört şort giydirsem vu sefer üşür die rahat edemiyorum
Sanırsam herkesde aynı dert
Baş terlemesi d vitamin eksikliginden oluyor
Evet öleymiş