Evim 24 derece ince eşya giydirdim yine terliyor bakar mısınız

İnce fitlli eşya üstüne ince battaniyelerden lcnin örttüm yine sırtı soğuk mu ter yoksa üşüyor mu hala anlayamıyorum ?kafası terlemişti nevresimde siz ne örtüyorsunuz

Bu ara bizde oyleyiz surekli terliyo anlamadim bende ince giydiriyorum ince battaniye ortuyorum sadece

Biz 4.5 ayligiz son 15 gundur cok terliyo kafasi zaten islak uyaniyo bende anlamadim havalar guzel evde kombi yaniyo cokmu sicak oluyo acaba

Bizdede aynı sıkıntı var demekki tek degılmişiz üstü ince COk hareketli ondanmı anlayamadım hem üst degiştiriyom. Terledıkce yada ince bi bez koyuyom sırtına

Bizde öle derece artık kombi ayarını düşürdüm bide havalwrda sıcak bide galıla hareketliler hastaa olcak diye korkuyom sürekli değiştirmektense dedim bez koyuyom o bile terli

Bizimki dişleride kaşınıyp artık kendine stresmi yapıyor anlamadım​:smiling_face:kaşımak için Deli oluyo kasıcıyı yiycek gibi

Pamuklu ince giydiriyorum benyatarken ince bişey örtüyom artık elimden geldikçe dikkat ediyom

Aynı bizde oleyıx terlıyo bi anda sguyo

Rabbim yardımcımız olsun insealllah bişeycik olmaz

Benim evim de cok sıcak ince giydirsem bile terliyor bide üstünü acan bi cocuk asla ortturmuyor. Tişört şort giydirsem vu sefer üşür die rahat edemiyorum

Sanırsam herkesde aynı dert

Evet öleymiş

Ben de çok terleyen biriyim oğlumda bana çekmiş ter konusunda sırtı da terliyor adana sıcak memleket camları açtigim halde gündüz evin içi 27 derece. Gece terliyor bez koyuyorum emzirmek için uyandığında hızlı şekilde uykusu tam dağılmadan bezi değiştiriyorum yoksa bu defa ıslaklık Soğucak sırtı üşür.