Evin içinde süslenebilen anneler var mı 🫠

Kızlar yaa oğlum 11 aylık ve ben 11 aydır pijamayla evdeyim yani eşime karşı hoş görünmek istiyorum ama temizlik yemek bebekten fırsat bulamıyorum çok dertliyim bu konuda yaa :frowning:

11 ve 8 yaşında iki oğlum var suslenemiyrom maalesef normalde tesettürluyum makyaj yapınca sevmiyorlar açık kısa vs hiç giyemiyorum :sweat_smile:

Onlar uyuyunca diyecekler olur belki ama ben uyumadan uyumuyorlar hatta 8 yaşındaki baba aşığı onunla yatıyor gece kalkıp geliyo yataga

10 yas birde 9 aylik kizim var namazda kiliyorum ama esim aksam namazindan once geliyo eve bi kalem bi bb krem suruyorum ustumu degistiriyorum 10 dk ni almaz hem kendin iyi hissedersin hem eşin

Benim 8 yaşında ve 5 aylık 2 kızım var her gün olmasa da bende yapmaya çalışıyorum normalde tesettürlüyüm ama sıcaklarda evin içinde şort atlet geziyoruz zaten ama bende sen gibi daha bakımlı olmak isterim dediğin gibi fırsat kalmıyor. Birde saçlarımda falan değişiklik yapmak istiyorum ama malum emzirmeden dolayı 4 tel saçım kaldı hiç bişey yapamıyorum daha da kötü olcak diye :roll_eyes:Can sıkıcı bi durum eşin için olmasa bile kendin için süslen daha iyi hissedersin zaten senin mutluluğun evdeki herkese yansır diye düşünüyorum.:blush::smiling_face_with_three_hearts:

13 aylık oğlum var süslenmeyi bırak wc ye rahat girsem şükrediyorum :woman_facepalming:

Erkek çocuğun yaninda şort atlet gezemiyirum maalesef ben normal pijama tişört anca :disappointed_face:

Senin çocuğun sonuçta canım mahrem degil ki şort giyersin ama dize kadar olanlardan kapri mi deniyor neyse artık o gibi mesela güzel görünmeyi de geçtim aşırı sıcak zaten dışarıya çıkarken kapalıyız evde bari rahat olalım demi

Benim büyük kızım mesela şimdiden diyor inşallah fikri büyüyünce değişmez anne bende sen gibi olacağım büyüyünce değil mi dışarıya çıkarken kapalı evde açık olcam diyo . Yani onu kısıtlamayacagimin farkında eğer bende evde kapalı gezseydim kapalı olmak hoşuna gitmezdi diye düşünüyorum yeni nesil malum biraz tuhaflar :sweat_smile:ben çok küçükken kapandım kendi isteğimle kapandım ailem beni zorlamadi annem ve babamda kız kardeşimle beni kısıtlamadi evde dilediğimiz gibi gezerdik tabi sınırı geçmediği sürece o yüzden hiç bir zaman kötü hissetmedim . Görümcem var açık kaynanam sürekli evde atletle dolaşmasına kızıyor baban var diye oda hiç bir zaman kapalı olmak istemiyor mesela sürekli kisitlanacagim diye . Yani konu buraya nereden geldi bilmiyorum ama anlatmak istedim :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::sweat_smile:

Kızım uyanıkken imkansız afedersin tuvalete bile gidemiyorum peşimden geliyor ağliyor ben çıkana kadar illallah ettirir ama uyudu vakit önce ev işleri yapıyorum hızlıca her gün değil tabi. Ki ama genelde kendimi mutlu güzel görmek için yapıyorum eskiden eşim için süslenirdim ama o beni hayattan soğuttu ğu için yaparsam sadece kendim için yaparım

Bende eşim için yapıyorum eşim gelmeden giyinip süsleniyorum gün içinde yapamıyorum erkek çocuğu hiç durmuyor

Bende pijama kombini yapıyorum :grinning_face_with_smiling_eyes: Pijamamın rengine göre takı toka falan takarım. Cilt bakımı yaparım güzel koku krem falan sürerim. Dışarıya eşimle beraber çıkacaksak ben hazırlanana kadar oğlumuzun bezini kıyafetini giydirir bende o şekilde hazırlanırım. Zaten hep hafif makyaj yaparım. Hizlıca hazırlanirım en fazla yarım saat sürer. Giyeceklerim ve süreceklerimi kafamda planlamış olurum önceden.

Ben 3 çocuğu hazırlar dışarda üşür ederlerse diye yemeklerine kadar alır eşimin giyeceklerini ayarlar en son kendim giyerim ama hala hazirlanamadin olur​:joy:

Ben süslenmek için kışın gelmesini bekliyorum :joy: yaz sıcağında makyaj saç hiç çekilmiyor ya dışarı çıkarken bile bu güneş kremi sürerim o kadar. Kıyafet desen en bol üstüme yapışmayacak şeyler giyiyorum :joy: Bide ben makyajdan çok makyajı çıkarmaya eriniyorum. Ama normalde hep bakımlıyımdır o yüzden adamda iki ay idare ediyor beni

Evin içinde makyaj yapmam . Cilt bakimimi yapmayı severim ..Her hafta terapi gibi gelen o duş var ya beni genclestiriyor​:joy:

Ben jilet kadınıyım her hafta ozel günler jiletlerim tüm vücudu. Asla uzasın agda yapayim diye beklemem. Hatta vucut peeling kendim evde yaparım. Bostan yere para vermeye gerek yok..tüm vücut temizlendikten sonra mis gibi vücut losyonumu surerim. Yumus yumuş bir tene sahip olurum .Bir gözel de parfum sıkar arada bir elbise giyer evin içinde deli danalar gibi dolanirim​:joy::joy::joy:kocam gelene kadar usanır geri cikartirirm​:joy::joy::joy:kizimla dans ederiz suslenince.hergun makyaj yapan biri değilim. Yüzümdeleke olmasa disari çıkarken bile makyaj yapmiycam ama leke bni cok rahatsız ediyor. Evin icinde genelde dudaklarımla uğraşırım. Git gel gloss sür​:joy:hergun Evin icinde nasil bakımlı kalınır hiç benlik değil :joy:

Ben dışarda makyaj yapmayı 10 sene önce bıraktım(makyajda rimel ve kalem surerdim sadece ) evde de rimel kalem ruj yüzüme hiç bişey sürmeyi sevmiyorum iki senedir Güneş kremi kullanıyorum o bile yetiyo bana​:joy: nerdee öyle losyon misyon​:joy::joy: heleki 3 erkek çocukla ev zaten tımarhane modunda adam bile geldiğinde durla susla geciyo​:joy::joy:

Süslenmeyi bırak kahvemi içebilirsem şükrediyorum :grinning_face:

Bende tam tersi oldum ..kendime bakiyordum da çocuk olduktan sonra daha da cok bakmaya başladım.

Allah sana sabır versin diyecek son sözüm bu​:face_with_peeking_eye:

Yaz günü tişört- şorttan gayrısını giymem efenim :woman_tipping_hand:t2:Ama iş saç makyajsa evet evet istikrar yok ama genelde 2 3 güne kendimi şımartmayı ve eşimi şaşırtmayi severim :kissing_face_with_closed_eyes: saçımı da yapıyorum kızz maşa falan çok severim yakışırrr​:smiling_face_with_three_hearts: hele sallantılı tokalara,küpelere bayılırım hava katıyor baya alın bulursanız alın bijuterlerde var :smiling_face_with_three_hearts: kelebeklisi var bende :butterfly:

Bu da baya güzelmiş bulursam alırım he​:smiling_face_with_three_hearts: