Bebegim 2 ay 1 haftalık kizim ilk baslarda iyiydi babasinda cok guzel duruyordu huzur buluyordu ama artik 2 3 haftadir istemiyo resmen ona gidince uyumuyo durmuyo huzursuzlaşiyo neden boyle yapiyo anlamadim 2 hafta eşim hep isi dolayisiyla her gun 3 saat evde olmuştu ondam sonra boyle olduğunu farkettim gormiye gormiye olur mu boyle bisey sacmliyor olabilirim kusura bakmayin ilk çocugum neyden boyle olabilir bir fikri olan var mi yardimci olur musunuz kizim babasiyla guzel vakitler gecirsin istiyorum tanisin bilsin beni sevdiği gibi onu da sevsin kokusunda huzur bulsun istiyorum ama kızım degisti
Daha çok minik ama daha yeni görüp tanımaya gülmeye başlayacak ya bide biz de 2 ay 14 günlüğüz 2. Aya girdiğimiz hafta büyüme atağı yaşadık huzursuzluk uykusuzluk kucak isteme meme reddi falan belki seninkinin de geçicidir
Ama bir tek onda huzursuz bende cok normal
Ayy bizde 2 ay 11 günlüğüz 1 haftadır uykusuz gaz sancıları meme reddi huysuzlukla geçti babasında çok az duruyordu
Ya bizimki de babasında çok huzurlu okadar rahatlıyor ki onun kucağında. 3 aylık kızım doğduğundan beri hiç ağlamadı onun kucağında bende ağlamıştır babası alınca sustuğu oluyor şükür. Bebişten bebişe değişiyor demekki geçici durumdur bence üzmeyin kendinizi
Hadi insallah basta bizde de oyleydi belki de streini mi aliyo ne yapiyo
Merak etme belli dönem yasiyor bu sikintiyi su anda 5 ay 19 gunluguz baba bile dedigimde kikir kikir guluyor babasini gorunce beni istemiyor bu sefer sanki ben dogurmadim babasini gorunce cildiriyor tepiniyor gulucukler saciyor resmen
Eğer siz eşinize karşı bı tavriniz varsa yani kırgınlık küslük gibi bebekler hissedermis annelerinin duygularını belki de ondandır
Aklıma 3 seçenek geldi.
Eşiniz sigara kullanıyorsa kokusu rahatsız ediyor olabilir.
Parfüm sıkıyorsa keza buda aynı şekilde.
Yüzündeki sakalları rahatsızlık vermiş olabilir bir ihtimal.
Aslında çok küçükler, anne kucağındaki huzuru bulamıyorlar başka yerde.Gecicidir diye düşünüyorum.
Benim kizim da oyle suan 6 aylık. Bebekken babasinin koynundq uykuya dalardi. Simdi ondq hic durmuyor ben yanindq durursam oynuyor gülüyor. Ben gidiyim hemen ağlamaya başlıyor. Hep bende olmqk istiyor. Eşim cok istiyor oynamak ama sürekli miz miz. Bebekler babalarında daha huzurlu olur aslında ama bizim kiz durmuyor