Şuan görev nedeniyle Van da yaşıyorum lojmandayiz oraya taşındım burası soğuk ve merkezi kalorifer sistemi bazen çalışıyor bazen çalışmıyor malesef çalıştığında odalarda kuru hava hakim oluyor ben su koyuyorum bı bardağı üzerine bırakıyorum peteklerin buharlassin nemlensin oda boğazları çocuğumun ve bebeğimin boğazı kuruyup öksürük olmaya başladı bana fikir verebilirmisiniz acaba nemlendirici almalimiyim odalarına çok araştırıyorum alışkanlık yaptığında heryerde olması gerekir diyolar öylede sıkıntı yaşıyormuşuz bana fikri olanlari bekliyorum yada ne yapabilirim
Kuru hava malesef burun tıkanıklığına yol açıyor hele çocuğunuz küçükse muhakkak alın çünkü sık sık burun temizlemek zorunda kalırsınız o da küçük çocuklarda çok zor malesef. Ben büyük bir cihaz yerine küçük bir cihaz aldım yatağının başına koydum sadece gece çalıştırıyorum siz de öyle yapabilirsiniz
1 Beğeni
Hangisini aldın ve memnun musun
1 Beğeni
Bime gelmişti fakirin (üzerinde house pratik yazıyor alt markası sanırım) onu aldım ama nette bulamadım. Şu 200-300 ml hazneli yuvarlak olanlardan. Tüm gece yeterli geliyor hazne. Ama kiwininkinden de memnun olan arkadaşlarım var onun haznesi çok daha büyük
1 Beğeni
Ben içine kekik yağı da damlatıyorum anında yayılıyor odaya nefese burna iyi geliyor
1 Beğeni