Fikir halı oturma odası

Oturma odasında koltuklarım kiremit ve beyaz perde de kiremit beyaz tonlarda yıkanabilir halı istiyorum bu halıyı beğendim ama sizce uyumlu olurmu salonum geniş üç tane alacam

Merhaba benim de aynı tonlarda salonum. Ama 3 tane halı bence kesik kesik çirkin durur. Şahsen ben hiç güzel bulmuyorum öyle. 1 tane 6 m² aldım zaten yıkamaya veriyorum bütün halıları sıkıntı olmuyor.

Bence daha sade birşey alabilirsin canım çok karışık durmasın diye​:smiling_face:

Halınız güzel miş ama bu tarz hiç bulamadım bide salon da sık sık oturacağmz için e çocukta var o yüzden yıkaansblr halı istiyorum 6 metrekare alsam makineye sığmıyor o yüzden

Halı örtüsü alabilirsin canım sen bilirsin tabiki :cherry_blossom:

Bu tarz aldım ben 6 mt ama hiç kullanışlı değil tozu tutmuyor içine çocuk var diye gittim halıcılık kalın tiplerden aldım 3.5 bine en iyisi öyle baya da kullanışlı oldu. Tavsiyem sürekli değiştirmek istemiyorsanız bu tip halılardan almayın çoraplarımızın altı siyah oluyordu her gün halıyı süpürmeme rağmen gidip görüp alın derim

Yatak odası ile misafir odasına kalın tipten aldım bnde 6 metre kare yaklaşık 7000 tl ye ama oturma odasında için makinede yıkanablr halı istedğm için almak istedm sürekli yıkamya veremiceğim için

Yıkayınca bunların altı pütür pütür dökülüyor. Bizde evlenince almıştık kolay yıkansın pratik olsun diye ama hüsran oldu siz bilirsiniz tabi

Ben yatak odamla mutafkda alti kaymaz hali kullaniyorum size tek tavsiyem internetten degil magzadan bakip alin ve battaniye kumaş olanlardan alin tuylenme asla olmuyo ben 4 yildir kullaniyorum ve mutfakdakini haftada bir yikarim

Sarar marka ikiside

Bu kahverengi ama kiremitle uyumlu olmaz sanki. Mobilyaların tam olarak rengini bilmediğim için net bir fikir veremem. Salona sade renkleri daha çok yakıştırırım ben. Bir de çamaşır makibesine büyük parçalar atmak makineye zarar verebilir onu da göz önünde bulundurun bence

Makineye giriyorum bu halı

İşte bnde kararsız kaldım ya bulamıyorum doğru düzgün bir şey

Evet ben makinada yikiyorum hep. Makina halisi buda

Bnm de şimdi ki mutfağımda yıkanablr halı var aylardr kullanıyorum sık sık da yıkıyorum bişey olmamış o yüzden oturma odası için de böyle bişey almak istiyorum

Dedigim gibi bakarak almani tavsiye ederim

Benimki de aynısı hatta deseni rengi bile aynı. İki senedir makinaya atıyorum hiç bozulmadı çok kullanisli

Aynen bende cok memnunum