Fışkırarak çok kötü kustu üşüttü mü acaba acilll ne yapmalıyım

Yolculuk yaptık 4 saat o mu çarptı acaba . Yollarda üşüttü mü ilk evde soğuktu bayadır durmuuyorduk ondan mı oldu acaba . Kustu baya fışkırdı . Bişey yapmalıyımıyım daha kusar mı acaba

Ateşini takip etmeni öneririm. Bebekler kusma sonrası daha aç oluyor. Kustuktan sonra uyuyorsa. Çok halsiz ise ve ateşi az ya da çok varsa %90 hasta olmuştur… Doktora götürün bu durumda hiç risk almayın bence

Şuanlık ateş yok

Ne kadarlık bebek yeni dogduugi sıralar bizimkide bı kaç defa fiskirarar kustu ama çok beslenbede oldu gazı vardi

6 aylık normalde kusmuyordu böyle ve halsiz şuan ağlıyor hep

1 Beğeni

Ben o zaman doktors sordum arka arkaya beş altı defa aynısı yaparsa getir demisti sonra tekrarlamadi ama bizimki zaten çok kusan bir bebek

Benim bebeğim de hafif ateş ve iki defa öyle kustu. Kusunca ateşi düştü. Doktira gityrdum bişey çıkmadı. Kusunca rahatladı zaten. Siz takip edin tekrar yedirin yine kusarsa hastadır. Tekrar etmese bişey dokunmuştur.

Uzun yol geldik ve üşüttü bnece ikimlere kustu 4ten beri kusmadı çok şükür kaka da yaptı rahatladı inşallah

Bneim bebeğim şimdi 2.5 aylık 1 aylık olduktan sonra ara ara böyle fiskirarak kusar ama bizimki çok emdiği zamanlar oluyo bazen çok huysuzlanir gazı oldugunda durmadan emmek ister emincede mecburen mide tepki veriyo kusuyo böyle zamanlarda kusacagini bile bile emziriyorum mecburen yani belki çok emmistir belkide araba çok sallamistir midesi bulanmistir eğer başka problemi yoksa takmayın kafanıza sağlıkla büyütün bebeğinizi​:heart:

Yazmayı unutmuşum​:sweat_smile: hatta o kadar çok kusarki 2 su bardağı neredeyse çok fazla içince mide fışkırtıyor artık

Evet enfeksiyonu çıktı iyi ki gitmişiz

Çok geçmiş olsun… Bebekler hemen hasta olabiliyor fakat cok hızlı da iyileşiyorlar bu nedenle moralinizi bozmayın. Doktor talimatlarına uyun inşallah hemen geçer :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni