Formül Süt Değişikliği

Merhaba 4,5 aydır Hipp kullanıyoruz sadece geçen hafta bulunduğum ilde acilen gerekliydi ancak bulamadığım için aptamil aldım nedense içime sine sine veremedim kızıma bitince tekrar hipp aldım ama bütçe olarak biraz zorluyor açıkçası her geçen gün zam geliyor.
Biraz Bebelac araştırdım ama aramızda kullanan biri var mı? Düşünceniz nedir bebelac hakkında?

1 Beğeni

Bir kaç arkadaşim kullanıyor memnunlar Bebelac dan

emin olamıyorum nedense aslında kötü yorumlar yok

Canım ben bütün mamaların içeriğini araştırdım hepsinde içime sinmeyen bir şeyler var. Yani tam temiz içerikli bi mama yok. Senin bebeğin biraz zayıftı sanki Aptamil ve Bebelac karbonhidrat oranı yüksek en çok kilo aldıran mamalar. Ben ilk kızımda Aptamil kullandım 9 yaşında 11-12 yaş giyiyor manken gibi bir kız. (Ki eşimle ben uzun sayılmayız).Çevremdede Aptamilin boy uzattığını söylediler hep. Oğlumada şuan Aptamil kullanıyorum.

1 Beğeni

canim bende hipp combotik kullaniyordum ilk 1 ay sorun yoktu 1 ayin sonunda kabız yapti mamayi degistirme karari aldim bebelac gold kullaniyorum simdi icinde lif oldugu icin bakalim simdilik bir sorun yok bebelac gold dan herkes memnun anne sutunede yakin tavsiye ederim bu arada hippten daha uygun fiyati hipp combotik 350 gr 400 tl bebelac gold 800 gr 500 tl

Aslında denedim ama bilmiyorum içime sinmedi bide bizimki çok kusuyor ama direkt mamayı değil, parçalı kusuyor aptamilde de aynısını yaşadım ne zamana kadar sürecek bu kusma işi bilmiyorum ne denesem geçmedi 20 günde 300 gram almış mesela yine denemeyi düşünüyorum aptamili

1 Beğeni

bizde hiç kabızlık yaşanmadı diyebilirim en fazla 2 gün yapmadığı oldu sonra her sabah yaptı ama çok fazla kusma problemi var aynısını yaşar mıyız bilmiyorum bebelac goldu da denemek istiyorum açıkçası

Kilo alımı kusmayla alakalı değil bizimkide çok kusuyor öyle azıcık falanda değil önlükle mendil dayanmıyor ama çok güzel kilo alıyor. Birde reflü maması denesene. Ben doktora danıştım kullanalımmı diye kilosu iyi olduğu için gerek yok dedi. Seninkinin kilosu düşük size iyi gelir bence. Birde bizimkide çoğu zaman parçalı kusuyor o iyi bişey mamanın midede öğütüldüğü anlamına geliyor.

çok sevindim sizden bunları öğrendiğime aslinda kusması beni endiselendirmiyor artık alıştım kusmasına. reflü maması araştırdım ama nasıl olur bilemedim doktoruna soracağım bu ay bu konuyu ama doktoru da diyor ki bu çocuğun bünyesi bu tombul bir bebek beklemeyin bebeginizden diye konuştu ilk başta gittiğimiz doktor biraz garip biriydi değiştirip 3 ay itibariyle başka doktora başladık o da aynen bunu söyledi aralıkta olduğu sürece ve kilo verme durumu olmadığı sürece sorun yok demekki zayıf bir bebek olacak demişti rahatlamistim

1 Beğeni

Sınırın altında değilse evet problem yok canım. Doktoruna dediği gibi biraz yapı meselesi galiba bazı bebekler minyon oluyor. Kusma bnm için büyük bi problem istiyorum ki güzel güzel giydireyim resimlerini çekeyim daha kamerayı açamadan kusuyor oğlum önünde kocaman mendiller giydiği kıyafet bile gözükmüyor. Ama dediğim gibi ben Aptamilden memnunum. Bi ara araştırmaya girdim zaten günde bi kere mama içiyor en iyisi olsun dedim. Hippe bakttığmda içinde palm yağı ve soya lesitini olduğunu gördüm. Bu kadar para verdiğim bi mamada bunların
olmasını istemem. O yüzden Aptamilden devam ettim.

eşimde bende Deva gibi minyonmusuz zaten, ay yanimda 15-20 tane zibin gezdiriyorum bu yüzden yakalik takiyorum onu da emiyor sırılsıklam oluyor, elbise giydiriyorum eteğinden tutup emiyor çok zor cidden kusmuklu bebek annelerine Allah sabır versin cidden :joy:

1 Beğeni

Bebelec kullanıyorm ama gaz yapma olasılığı yüksek Aptamil geçtik

en azindan az gramaj alıp denemek istiyorum gaz olursa cidden sorun tabi

1 Beğeni